God jul!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Vi ønsker alle en god jul! Her finner du informasjon om jul og nyttår hos Juvente.

Jul og nyttår betyr at Juventekontoret ikke kommer til å være bemannet slik det pleier å være. Det betyr imidlertid ikke at vi kommer til å være utilgjengelige!

Send e-post!

Dersom du ønsker å kontakte oss, send en e-post til juvente@juvente.no. Denne blir sjekket og besvart gjennom jula. Det kan være litt vanskeligere å nå oss per telefon, men dersom det haster, ring styreleder Øyvind Kind Robertsen på 988 87 882. Dette er ikke en vakttelefon, så det garanteres ikke umiddelbart svar.

Innmeldinger

Vi registrerer innmeldinger i denne perioden. Når du verver i jula og frem til nyttår, anbefaler vi at du bruker våre elektroniske innmeldingskanaler, som SMS-innmelding eller innmelding på nett. Trykk her for mer informasjon.

Posten sjekkes i romjula, men for å være på den sikre siden anbefaler vi at du scanner/tar bilde av innmeldinger på papir og sender det til oss på juvente@juvente.no før du poster den.