Kom på vår nye skolering!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Er du mellom 13 og 18 år? Da bør du komme på den helt nye Kolon-skoleringen 27. - 29. januar!

I år starter vi med en ny skolering, hvor alle 13 til 18-åringene i Juvente kan være med. Skoleringen heter Kolon. Her skal man blant annet lære om alkohol og ruskultur og hvordan man kan forklare andre hva det vil si å være avholds. Viktigst av alt: Vi skal gjøre alt vi kan for at Kolon-skoleringer gir venner og minner for livet!

Skoleringen skal være i Oslo og alle skal bo sammen hele helga på en skole.  Reise til og fra blir betalt av oss. Juvente har lang erfaring med å arrangere skoleringer for ungdom, og vi sørger for at de som deltar på skoleringen er trygge og har det bra. De som deltar kommer til å lære mye nytt og spennende på lørdag og  søndag formiddag – på fredag og lørdag kveld skal vi bli kjent og også dra på aketur i Norges feteste akebakke – Korketrekkeren!

Klikk her for mer informasjon

Klikk her for å melde deg på!

Ikke nøl med å ta kontakt om det skulle være spørsmål!