Fra fjorårets ungdomsforum i forbindelse med møte i FNs narkotikakommisjon. Foto: Petter Wilhelmsen

Vil du delta på ungdomsforumet til FNs narkotikakommisjon?

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

13. - 17. mars avholdes det møte i FNs narkotikakommisjon i Wien. Du kan bli med på ungdomsforumet! Obs - kort frist!

Ungdomsforumet avholdes i forbindelse med møtet til FNs narkotikakommisjon. Dette er et viktig møtested, ettersom møtet legger viktige føringer for global narkotikapolitikk. På ungdomsforumet får du møtt ungdommer fra store deler av verden, og sammen skal dere komme med en uttalelse for kommisjonen.

Ungdomsforumet arrangeres sannsynligvis i begynnelsen av uka 13. – 17. mars. Kostnadene dekkes.

Er du interessert? Ta kontakt med leder Øyvind Kind Robertsen på oyvind@juvente.no og fortell litt om hvorfor du har lyst. Siden møtet er om kort tid, må du melde din interesse så snart som mulig. Fristen er 23. februar, men gjerne tidligere.

Kontaktpersoner

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post