Er ditt lokallag klar for vaffeldagen?

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Nå nærmer det seg vaffeldag! 25. mars er det vervedag for alle lokallagene i Juvente, og vi gleder oss til gjennomføringen. For at dagen skal gå så smooth som mulig har vi laget noen huskelister og guider dere kan se på.

I tillegg sender vi dere t-skjorter, klistremerker og plakater som dere kan ha på standen deres etter at vi har fått bekreftelse på at dere har søkt om standplass. Dette blir gøy!

Hvorfor skal vi verve?

Flere burde være med i Juvente!

  • Vi har et inkluderende og helt spesielt fellesskap for ungdom
  • Det er lettere å stå imot drikkepress sammen med andre

For å fortsette å kunne gjøre kule ting, må vi bevise at det er behov for oss. I vårt tilfelle måler staten det ut i fra medlemstall.

Se her for mer inspirasjon til hvorfor det er en god ide for de aller fleste å være med i Juvente.

Hvordan skal vi verve?

Det viktigste med verving er at dere tror på at det er bra å være med i Juvente. Trekk frem deres gode erfaringer og vis engasjement, så er mye gjort. Det er også EKSTREMT VIKTIG at dere trekker frem en aktivitet som skal skje i lokallaget i nærmeste fremtid. Se verveguiden for mer informasjon og inspirasjon om verving.

Det trengs noen forberedelser før standen. Se her for en oppsummering. Ikke glem å søke om standplass, se her  for eksempel på hvordan en slik søknad kan se ut.

Er det noe du lurer på?

Juventekontoret er her for å hjelpe! Send mail til juvente@juvente.no eller ta kontakt på Facebooksiden!

Kontaktpersoner

Gjertrud Fludal

Aktivitetssekretær
23 21 45 50 / 416 47 584
E-post

Iselin Havstein Glover

Prosjektleder
402 36 217
E-post