Innkalling til landsmøte 2017

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Juventes 16. ordinære landsmøte avholdes på Rødde folkehøgskole 25. - 27. juli 2017.

I samsvar med Juventes vedtekter, § 6, punkt 8 innkalles det med dette til det 16. ordinære landsmøtet i Juvente.

Tidspunkt: 25. – 27. juli 2017 (27. juli holdes av til landsmøte, men landsmøtet vil antakelig avsluttes allerede 26. juli)
Sted: Rødde folkehøgskole, Melhus utenfor Trondheim
Møtet skjer i forbindelse med årets sommerleir, Selvfølgelig 2017, som varer fra 24. – 30. juli.

Klikk her for å lese fullstendig innkalling med foreløpig saksliste og delegatfordeling

Hva er et landsmøte?

Landsmøtet er det høyeste organet i Juvente. Med andre ord, det er ingen som bestemmer over dette møtet. Landsmøtet går igjennom årsmelding og regnskap fra året i fjor, legger planer for Juvente både på kort og lang sikt, bestemmer hva vi skal mene om ulike politiske saker, legger opp et budsjett, behandler saker som lokallagene tar opp selv – og sist, men ikke minst, velger hvem som skal sitte i landsstyret, økonomi- og administrasjonsutvalget, kontrollkomiteen og valgkomiteen.

Delegater

Alle lokallag som har rapportert forskriftsmessig i landsmøteåret har stemme- og forslagsrett på landsmøtet. Hvor mange delegater (representanter) hvert lokallag har, er bestemt av vedtektene. Se eget ark med delegatfordeling.

Landsstyrets medlemmer har ikke stemmerett ved egne meldinger, regnskap og valg.

Frister

  • Saker som skal behandles på landsmøtet, må være sendt og mottatt av landsstyret minst tre måneder før landsmøtet, altså senest 25. april. Landsstyret i Juvente kommer deretter til å behandle sakene i styret, og komme med sin innstilling til landsmøtet. Alle saker sendes til oyvind@juvente.no.
  • Landsstyret skal sende ut komplett saksliste, alle forslag og sin innstilling på sakene på sakslista minst seks uker før landsmøtet. Det kan hende at saker legges ut fortløpende på nettsidene.

Påmelding

Alle som skal være med på landsmøtet, må sende inn påmelding til arrangementet Selvfølgelig 2017. Informasjon og påmelding til Selvfølgelig 2017 finner du på sommerleir.juvente.no.

I tillegg må hvert lokallag sende inn et fullmaktsskjema for sine delegater i forkant av møtet. Mer informasjon om dette kommer, men lag oppfordres til å allerede nå starte arbeidet med å finne sine delegater.

Spørsmål?

Hvis du lurer på noe om landsmøtet, ta kontakt med Øyvind Kind Robertsen på oyvind@juvente.no eller 988 87 882.

Har du spørsmål om sommerleiren, ta kontakt med sommerleirsjef Sondre Sandal på sondre@juvente.no eller 916 36 421.

Kontaktpersoner

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post