Velkommen til nye juvente.no!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Endelig er nye juvente.no lansert! Her får du en kjapp gjennomgang av hva du kan finne her.

Nye nettsider har stått på agendaen lenge, og endelig er vi i mål! Vi håper du liker dem! Arbeidet med de nye nettsidene startet høsten 2016, og er utviklet av selskapet Blåis, som allerede kjenner Juvente godt og har utformet medlemsbladet Motiv siden 2009.

Skjermdump mobilvisning av juvente.no

De nye sidene fungerer like bra på alle skjermer.

Med de nye sidene kommer også en modernisering av hele Juventes grafiske uttrykk. «Grunge»-effektene og bikubene er borte fra nettsiden, og det vil nok bli mindre av dette også i annet materiell Juvente produserer. Dette gjøres for å gi siden (og annet materiell) et renere og mer moderne uttrykk. De nye nettsidene har også en ny struktur, og vi håper det nå er lettere å finne fram til rett side! Og kanskje viktigst av alt: De skal fungere like bra både på mobil, nettbrett og desktop.

Hovedsiden

Hovedsiden har vi valgt å bruke til å si hva Juvente er, hva som skjer, hva som er nytt og hva vi mener. Herfra skal det være kort vei til de viktigste tingene på nettsiden, for eksempel innmeldingsskjema eller aktivitetskalender. Samtidig har hovedsiden stor fleksibilitet og kan for eksempel oppdateres hvis vi har kampanjer vi ønsker å gi større plass enn en nyhetssak. Her finner du også den etterlengtede knappen for å gå til nyhetsarkivet, som du også kan sortere på kategori.

Om Juvente

I seksjonen «Om Juvente» kan du lese om, ja, nettopp, Juvente. Her finner du informasjon om prosjektene våre, historien og du kan laste ned grunndokumentene våre.

Aktivitet

Aktivitetskalenderen har blitt med også på de nye sidene, og den trekkes også frem som viktig av mange av de som bruker sidene. Derfor er det viktig at alle aktiviteter som skjer, legges inn her. I denne seksjonen finner du også en oversikt over lokal- og aktivitetslag, samt over hytter og eiendommer vi eier.

Politikk

Politikk er en helt ny seksjon, og har kommet inn for å gi et kjappere og enklere bilde av hva Juvente står for, i stedet for at man skal være nødt å lese gjennom hele politisk program.

Kunnskap

Dette er også en ny seksjon, men tar opp tråden fra «tema»-sidene som fantes (godt gjemt) på våre gamle sider. Her finner du fakta og kunnskap om de områdene Juvente er opptatt av. Det er foreløpig ikke veldig mye innhold her, men vi fyller på fortløpende. Er det noe du ønsker at det skal stå noe om her? Si i fra, kanskje vi kan få det inn!

For medlemmer

Her finner du som medlem det du trenger. Særlig etterspurt har ressurser for lokallag vært, og det er nå på plass. Her finner du informasjon både om roller i lokallagsstyret, tips til økonomiarbeidet og ideer til hva lokallaget kan gjøre. Verving har så klart også fått sin rettmessige plass på medlemsseksjonen. I tillegg rommer denne seksjonen skjemaer og maler for å nevne noe.

Kontakt

Denne sier seg selv; her finner du ut hvordan du kan komme i kontakt med oss.

Spørsmål eller innspill?

Vi håper du liker den nye siden og at du bruker den aktivt! Har du noen spørsmål eller innspill til hva som bør være på sidene, ikke nøl med å komme med dem!

Kontaktpersoner

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post

Gjertrud Fludal

Aktivitetssekretær
23 21 45 50 / 416 47 584
E-post