Illustrasjon festival
Festival (illustrasjon). Foto: Pexels

Festivalsommer med Juvente

, skrevet av Cathrine Michelle Hansen Lindgård

Årets festivalsesong er snart i gang. Sommer, musikk, nye venner, gamle venner, samhold, opplevelser for livet. Juvente skal være med på flere festivaler i år, og vi vil ha deg med!

Alle festivalene er nå fulltegnet. Takk til alle som har meldt interesse!

Juvente skal i år være tilstede på flere festivaler med stands og moro for å verve nye medlemmer, men vi trenger hjelp av akkurat deg for å få det til! Under finner du en oversikt over de festivalene vi har tenkt oss på, og som du kan legge inn ønske om å være med på en eller flere av festivalene i skjemaet nederst i saken.


Desucon

Når: 23. – 25. juni
Hvor: Lillestrøm

Desucon er Norges største samling av folk som liker ting som Ringenes Herre, Star Wars, Naruto, Game of Thrones, League of Legends eller annet som går under Japan, sci-fi, fantasy eller gaming. Liker du i tillegg cosplay – eller er en cosplayer selv – så er dette et bra sted å være for deg! Les mer om Desucon.


Spekter

Når: 24. – . 25. juni*
Hvor: Kalvøya, Bærum

Spekter er en festival for ungdom, unge voksne og konfirmanter som arrangeres på Kalvøya i Bærum 23. – 28. juni 2017. Festivalen eies av KFUK-KFUM, men er åpen for alle som ønsker. Les mer om Spekter.

*: Festivalen varer lengre, men det er disse to dagene vi har stand.


Skjærgårds

Når: 4. – 9. juli
Hvor: Risøya, Tvedestrand

Skjærgårds Music & Mission Festival er en kristen musikkfestival som arrangeres på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uke 27. Hovedmålgruppa er ungdom i alderen 15-30 år. Under Skjærgårds Music & Mission Festival vil du kunne oppleve møter, konserter, aktiviteter, sol, sommer og mye mye mer. Les mer om Skjærgårds.


Nordic 4H Camp 2017

Når: 3. august*
Hvor: Kalnes, Sarpsborg

Nordisk 4H-leir er en sosial, aktiv og morsom uke som samler 1500 4H-ungdom fra hele Norden til en uke fylt med sol, sommer,  spennende utflukter, kule aktiviteter, spontanscene, konserter, tevlinger,  sene kvelder rundt bålet og ikke minst nye og gamle venner! Les mer om Nordic 4H Camp 2017.

*: Campen varer lengre, men det er denne dagen vi har stand.


NY! Splæshcamp

Når: 11. august
Hvor: Arendal

SplæshCamp er Nordens største sommerleir for ungdom mellom 13 og 19 år som elsker teater, film og kultur. En eventyrlig uke sammen med over 500 fantastiske mennesker fra hele landet! Les mer om Splæshcamp.

*: Campen varer 7. – 12. august, men det er denne dagen vi planlegger å ha stand.


Skjærgårdssang

Når: 11. – 13. august
Hvor: Langesund

Skjærgårdssang er Skjærgårdsfestivalens festival for kristen musikk. Les mer om Skjærgårdssang.


Praktisk info

Verving er et sentralt fokusområde i år, og festivalsommeren er en del av dette. Målet er å være synlig tilstede på flere festivaler som dekker ulike interesser og (selvsagt) å få vervet så mange nye medlemmer som mulig. Blir du med, får du dekket reise og opphold mot at du også bruker tid på å stå på standen vår.

Det er begrenset antall plasser på hver festival, men meld interesse i skjemaet under, så settes det sammen team for hver festival.


Meld interesse

Kontaktpersoner

Cathrine Michelle Hansen Lindgård

Medlem, valgkomiteen
993 46 932
E-post