Juvente fyller 25 år! (arrangementet er avlyst)

01.07.2017 – 02.07.2017

Gon, Larvik.

Grunnet for få påmeldte ser vi oss dessverre nødt til å avlyse feiringen. Vi beklager at invitasjonen kom så sent at mange allerede hadde planlagt ferien. Dersom noen likevel ønsker å dra til Gon lørdag, kan det gjøres. Ta i så fall kontakt med Cathrine Michelle, slik at vi kan avtale nærmere om det praktiske. Hvis du ønsker å overnatte til søndag, vær oppmerksom på at om at hytta er utleid allerede fra klokken 12:00 søndag 2. juli, altså må hytta være ryddet og forlatt innen da.

I år er det 25 år siden at NGU og DNTU slo seg sammen til én ungdomsorganisasjon på landsmøtet X’tra i 1992! Det vil vi feire! Derfor inviterer sittende landsstyre alle som har – eller har hatt et sentralt verv eller en annen posisjon i Juvente etter sammenslåingen! Ønsker du å komme? Send mail til cathrine@juvente.no!

Du må selv stå for eventuell reise, men til gjengjeld er deltakelse gratis. Det vil være mulig å overnatte til 2. juli, men det er begrenset med sengeplasser.

Det blir grilling (hvis været er bra, og det blir det jo), mimring, hygge og stas. Er vi heldige dukker det også opp et underholdningsinnslag eller to!

Vi håper du har lyst å feire sammen med oss! Meld i fra om du kommer til Cathrine Michelle Hansen Lindgård på cathrine@juvente.no eller telefon 993 46 932.

Cathrine Michelle Hansen Lindgård

Styremedlem, kontrollkomiteen
993 46 932
E-post