Juventes sommerleir 2018

Gå til påmelding

03.08.2018 – 10.08.2018

Strandheim leirsted rett utenfor Oslo

Nasjonalt

Juventes sommerleir og landsmøte er et årlig arrangement hvor Juvente-medlemmer fra hele landet møtes – i år har vi planlagt å arrangere dette fra fredag 3. august til fredag 10. august 2018 – og er en uke fylt med aktiviteter, sommervær og chill. Navnet på sommerleiren er Strandheim 2018!

Sted

Vi skal være på Strandheim leirsted, som ligger helt ytterst ved Oslofjorden. Det ligger ca. en times kjøretur fra Oslo (vi hjelper deg med reisen). Strandheim har ca 600 meter strandlinje, muligheter for bading fra egen stor brygge, fotballbane, volleyballnett og en naturskjønn tomt på over 30 mål til disposisjon. Leirstedet består av flere bygninger, med innesoveplass til alle, og store utearealer. Her ligger alt til rette for en flott sommerleir.

Reise

Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Oslo, enten med fly, buss eller tog. Vi er fortsatt usikker på om vi setter opp en fellesbuss fra Oslo sentrum, eller om vi organiserer at folk reiser med en buss som går direkte fra Oslo bussterminal (rett i nærheten Oslo S). Vi anbefaler å bestille billetter i god tid, og dette er noe som vi gjerne hjelper deg med. Ta kontakt på sommerleir@juvente.no.

Hva skjer på sommerleiren

På våre sommerleire har vi også Juventes landsmøte. Første dagen er det som regel bare bli kjent-aktiviteter, dag 2 og 3 kan folk enten delta på landsmøtet til Juvente eller ulike seminarer. Seminarene er ikke helt fastsatt, men her kan man lære nye ferdigheter eller bare jobbe med noe awesome på leiren. Dag 4 og 5 går med til enda flere seminarer, og nå som landsmøtet er over kommer det til å være noen fellesaktiviteter også. Dag 6 er den siste dagen før vi reiser hjem, hvor det er blant annet FORUT-fair og andre aktiviteter, før man på kvelden har festmiddag. Dag 7 er hjemreise.

Pris

Selv om vi skulle ønske oss at det skulle være kjempebillig å dra på sommerleir, koster det en del å leie et leirsted en hel uke med matservering og alle aktivitetene vi skal gjennomføre. Vi har i år landet på en egenandel på 1800 kr, og inkludert i dette får du opphold og mat (frokost, lunsj, middag og tilgjengelig mat på kveldstid), sommerleiraktiviteter, landsmøtet og mye, mye mer.

Når må du betale, tenker du kanskje? Betalingen må skje før sommerleiren starter, men du trenger ikke betale når du melder deg på. Vi anbefaler derimot at du betaler så fort som mulig så det ikke går i glemmeboka!

Petter Holstad

Styremedlem
926 96 496
E-post