Stig, Marie og Thor-Rune

Juventeskolen 2017

Gå til påmelding

17.02.2017 – 20.02.2017

Ellingsrud skole, Oslo

Velkommen til Juventeskolen 2017! Dette er den beste anledningen du som Juventemedlem har til å lære om hva Juvente driver med, så du kan bli enda bedre i stand til å fortelle om Juventes arbeid, hva vi står for, og hvorfor vi gjør det vi gjør.
Samtidig er disse februardagene en perfekt anledning til å treffe andre Juventemedlemmer fra hele landet, og ha det fantastisk gøy. Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både deg som har vært medlem av organisasjonen lenge, og deg som akkurat har meldt deg inn.

Juventeskolen arrangeres på Ellingsrud skole i Oslo og varer fra fredag 17. febuar til mandag 20. februar (i vinterferieuka for mange). I påmeldingen velger du hvilken linje du vil være på for å lære mer om. Her er en oversikt over de linjene vi har på Juventeskolen i år:

Aktivitet
Dette er den perfekte linja for deg som sitter i et lokallagsstyre eller har planer om å gjøre nettopp det. Her lærer du hvordan du lager aktiviteter, hvordan du får ut informasjon om det og hvilke grep du kan gjøre for å få folk til å komme!

Politikk og ideologi
Hvorfor mener Juvente det vi gjør? Hvordan kan du engasjere deg politisk gjennom Juvente? På politikk og ideologi-linja vil du lære om Juventes politikk, hvordan den står i forhold til norsk politikk, og hvordan vi argumenterer for sakene våre.

Prosjekt
Juvente har mange prosjekter vi jobber med. På prosjektlinja kan du lære mer om prosjektene, hvordan prosjektene henger sammen med hverandre og hvordan du som medlem kan engasjere deg i prosjektene våre.

Verving
Juvente er avhengige av å få nye medlemmer. På vervelinja lærer du både hvorfor det er viktig å verve, men du får også mange gode tips og triks til hvordan du kan skaffe deg nye venner og Juvente flere medlemmer!

Media
Hvordan tenker en journalist? Hvordan får du saken din på i media? På medielinja lærer du om ulike medier, hva som er en sak og hva du kan gjøre for å få deg og din sak i media.

Praktisk informasjon
Vi skal være på Ellingsrud skole i Oslo. Det betyr at du må ha med liggeunderlag og/eller luftmadrass, samt sovepose og/ eller laken, dyne og pute – og noe varmt på bena.
Når du melder deg på, planlegger Juvente reisen din for deg. Du trenger ikke selv tenke på hvordan du kommer deg til arrangementet. Vi gir deg informasjon i tide, og vi legger ut for alle billetter som bestilles på forhånd: ikke bestill noen billetter selv!
Det koster 250 kr å delta på Juventeskolen. Du får full reisedekning.
Det er bare hyggelig å spørre oss om det er noe du, eller dine foreldre/foresatte lurer på. Du kan kontakte oss slik:
E-post: juvente@juvente.no
Telefon: 23 21 45 50 (denne telefonen er også bemannet hele døgnet under arrangementet)
SMS: JUVENTE Din melding til 1930

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post

Gjertrud Fludal

Aktivitetssekretær
23 21 45 50 / 416 47 584
E-post