Foto: Samir Madad

Juventeskolen 2018

Gå til påmelding

16.02.2018 – 19.02.2018

Tonsenhagen skole, Oslo

Nasjonalt

Velkommen til Juventeskolen 2018! Dette er den beste anledningen du som Juventemedlem har til å lære om hva Juvente driver med, så du kan bli enda bedre i stand til å fortelle om hva Juvente driver med, styre lokallaget ditt bedre og bli kjent med Juventemedlemmer fra hele landet. Og selvsagt ha det fantastisk gøy!

Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både deg som har vært medlem lenge og deg som akkurat har meldt deg inn.

Det hele skjer i Oslo 16. – 19. februar, altså fredag til mandag. For mange vil dette være i vinterferien, så sett av datoene allerede nå! Nærmere informasjon om sted kommer.

Det er gratis å delta, og Juvente dekker reise etter billigste reisemåte.

Tema: Aktivitet og lokallag

Nytt av året er at det ikke vil være linjer, slik det har vært tidligere år. På Juventeskolen 2018 kommer de fleste øktene til å være felles for alle, mens noen økter vil være delt. Da går du på det du ønsker å lære mer om. Skriv gjerne i påmeldingen hvis det er noe spesielt du ønsker å lære om!

Tema for Juventeskolen er aktivitet og lokallag. Det betyr at du lærer masse om hva det vil si å drive lokallag, hvorfor det er viktig og hvordan du kan gjennomføre gode aktiviteter. Det vil også bli førstehjelpskurs. Altså mye viktig, morsomt og nyttig! Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding er åpnet: goo.gl/forms/9JIGPNRQpKJexHjG2

Kontaktpersonerer

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetssekretær
23 21 45 50
E-post