Kolon: nasjonal skolering

17.11.2017 – 19.11.2017

Oslo

Velkommen på skolering!

I 2017 startet vi et nytt og spennende prosjekt for 13-17-åringene i Juvente! Vil du være med å utvikle hvordan Juvente snakker om alkohol og andre rusmidler til andre ungdommer? Vil du møte nye venner og få minner for livet? Kom på Kolon: skolering. Dette er en nasjonal skolering hvor møter du ungdom fra hele landet!

Skoleringen skal være i Oslo, fra fredag 17. november 19:00 til søndag 19. september 13:00.

Vi lover et veldig spennende og sosialt kurs:

  • Du får muligheten til å engasjere deg i Juventes viktigste informasjonsarbeid
  • Du lærer om alkohol og cannabis
  • Du lærer om det å ta gode valg i møte med rusmidler
  • Du treffer nye folk og får nye venner

På denne skoleringen kan du også glede deg til foredrag og konsert med Tonna Brix! Sett av tid i kalenderen allerede nå, så gleder vi oss til å se deg!

Om Kolon:

Gjennom flere tiår har Juvente arbeidet med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. Gjennom prosjektet Kolon har vi videreutviklet og bearbeidet denne kunnskapen slik at den kan nå en ny generasjon med ungdom.

Medlemmer som er med på begge de nasjonale skoleringene og en lokal skolering kan fra 2018 av gå videre å bli kolon-leder. Kolon-ledere kan holde egne kolon-skoleringer og får fordypninger i teamer som gir kompetanse og attest som er godt å ha med videre i livet. Les mer om Kolon.

Kontaktperson

Iselin Havstein Glover

Prosjektleder
402 36 217
E-post