Skjenkekontrollhelg

Gå til påmelding

13.10.2017 – 15.10.2017

Sjøstrand hytta

Sjøstrand

Bli med Sjøstrand Juvente og delta på vår lokale skolering og gjennomføring av Skjenkekontrollen! 😀 Vi skal ha en helg fylt med mye morro og ikke minst skjenkekontrollering, Dyreparken, felles aktiviteter og god mat.

Program
Vi skal skjenkekontrollere i områdene rundt Kristiansand og vil ha kjøreruter som strekker seg (så langt det lar seg gjøre) over begge Agder-fylkene. Er du mellom 12-16 år kan du skjenkekontrollere i butikker, hvis du er 17 år så kan du skjenkekontrollere på Vinmonopolet i stedet. Er du over 18 år blir du satt til oppgaver som kjøring (hvis du har lappen) eller kontrollansvarlig som passer på at ingen får noen ubehagligheter og passer på at alle får en fin tur ut i butikkene.

Vi starter programmet klokken 17 på fredagskveld, hvor det vil bli felles info, middag og sosialt sammen. Lørdagen går for det meste i skjenkekontroll, mens søndagen går til pakking, vasking og ikke minst Dyreparken. 🙂 Vi regner med å avslutte i Dyreparken ved stenging kl 17, men bagasjen vil bli lagt igjen i Kristiansand sentrum på DNTs lokaler. Vi regner med å være tilbake i sentrum rundt klokken 18 på søndag.

Hvis du av en eller annen grunn ikke vil/ kan være hele helgen så meld deg på og skriv i «allergener/ ting vi må vite»-feltet når du vil være der og eventuelt hvilke dager du vil være der 🙂 Det er veldig koselig om flest mulig blir med på mest mulig, men vi skal ikke tvinge noen som helst til å være på hytten hvis dette ikke er ønskelig.

For å komme deg til hytta:
Metode 1: Buss fra Kristiansand sentrum
Da tar du M1 eller M2 og går av på buss-stoppet som heter Møvig Skole (m1) eller Møvig skole v/ Skonnertveien (m2). Her vil du gå et lite stykke inn forbi skolen til du kommer forbi Sjøstrand skole som ligger rett i nærheten og videre følger du veien videre til adressen: Sumatraveien 6. Ring leder Suzanne Hanssen (se under) hvis du ikke finner frem 🙂

Metode 2: Bil
Fra Kristiansand sentrum kjører du mot Møvig og tar første avkjørsel til venstre etter lyskrysset (som er ved buss-stoppet Møvig Skole). Her følger du veien videre forbi Sjøstrand skole, da kommer du til en liten bakke ned, der ser du en fin hvit hytte med små bygninger rundt; da er du fremme! Du kjører ned grusbakken og der skal vi være for og ta deg godt i mot. 🙂

Kontakt
Er det være andre spørsmål eller henvendelser er det bare å ta kontakt med oss i styret. Vi gleder oss 🙂

Suzanne Emilie Lyhne Hanssen – Sjøstrand Juvente

Lokallagshjelper
90065455
E-post