Skjenkekontrollskolering

Gå til påmelding

01.09.2017 – 03.09.2017

Oslo-området

Skjenkekontrollen

Bli med på skjenkekontroll skolering! Vi vil ha sosiale aktiviteter, spise god mat og gjøre masse gøy underveis. På denne skoleringen vil du kunne møte og bli kjent med nye og gamle Juventere fra hele landet. På skoleringen lærer du hvordan du skal gjennomføre skjenkekontroller. Du vil også lære om hvorfor Juvente har prosjektet Skjenkekontrollen.

All kursaktivitet og sosiale aktiviteter vil foregå på et sted i Oslo/omegn. Dere får nærmere beskjed om hvor skoleringen skal finne sted. Juvente dekker reise, overnatting og mat under oppholdet. Alle vil få servert kveldsmat fredag ved ankomst. Lørdag serveres frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Søndag serveres frokost og lunsj.

Meld deg på her: https://goo.gl/forms/ut7uOQV5uO0Co2N33

Vi gleder oss til å se deg!


Om Skjenkekontrollen-prosjektet:

Skjenkekontrollen-prosjektet handler om at Juventere får opplæring i å kontrollere om norske butikker og vinmonopol selger alkohol til mindreårige.

Kontrollen foregår ved at en Juventer mellom 15-16 år går inn i en butikk, tar med seg øl og snacks, og deretter går til kassen og forsøker å betale. Har du fylt 17 år kan du delta i Skjenkekontroll-prosjektet ved forsøke å kjøpe sterkere alkohol (sprit el) på Vinmonopolet og du kan bidra med å planlegge kontroller. En kontrollansvarlig over 18 år deltar alltid under kontrollene for å vitne til at alt går som det skal. Kontrollansvarlig registrerer om kontrolløren får et «kjøp» eller «Ikke kjøp».

I Skjenkekontroll-prosjektet skjer kontrollene uten at Juventerne forsøker å se eldre ut enn de er, ingen lyver på alderen eller viser falsk legitimasjon.

Poenget med Skjenkekontrollen er å vise norske politikere og andre at butikkene og vinmonopolet ikke tar regelverket på alvor.

Gjennom skoleringen lærer du som Juventer hvordan du skal gjennomføre kontroller i ditt nærområdet.

Kontaktperson

Beate Torkildsbyen

Prosjektleder
465 40 484
E-post