To nye ansatte

, skrevet av Juvente

Informasjonssekretær: Stian Seland

Stian (20) har vært sivilarbeider på Juventekontoret det siste året. Han er også redaktør i Juventes medlemsblad, MOTIV. Frem mot jul skal han jobbe i 50 % med blant annet de nye nettsidene til Juvente, Kolon og Fristil. I tillegg skal han jobbe med andre ting som har med informasjon å gjøre. – Alt føles som vanlig. Jeg jobber fortsatt på spreng med nye nettsider, som snart er ferdige. Gled dere til de kommer, sier Stian.

Kontorsekretær i Fristil: Caroline Aurora Grevstad

Som nyutdannet allmennlærer og prosjektdesigner er Caroline klar for jobben som kontorsekretær. Hun har kommet til jobben i Juvente fra studier i samfunnsfag, naturfag og drama på Høgskolen i Oslo, samt en komplementerende ettårig praktisk prosjekt og prosesslederutdannelse. Caroline har lang fartstid i arbeid med barn og unge, og tar med seg bla kunnskap om gruppeprosesser, prosjektarbeid og kreativitet, i tillegg til et stort engasjement inn i den nye jobben.

Tidligere har Caroline vært deltaker på Norges Røde kors sin ungdomskonferanse vennskap uten grenser på Balkan. Der fikk hun være med å diskutere fred og forsoning med ungdommer fra det tidligere Jugoslavia. Hun har også jobbet som teaterinstruktør for barn ved siden av studiene, samt som miljøarbeider for psykisk og fysisk utviklingshemmede. Hun trives svært godt i arbeid med mennesker og gleder seg til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene i organisasjonen.

PS: Stillingen som Fristil-sekretær er fortsatt ledig.