Sprint 2010 er i gang!

, skrevet av Juvente

Fra og med nå kjemper lokallagene om heder, ære og store premier. Konseptet er enkelt. Ulike typer aktiviteter gir ulike poengsummer. Det lokallaget som på slutten av året har flest poeng vinner. Alt om Sprint finner du på Sprint-nettsidene.

To grupper
Lokallagene er delt inn i to grupper. I den ene gruppa finner vi mindre lag som Juvente Målselv, Juvente Rørvik, Juvente Os og Fusa og Juvente Gjøvik. I den andre gruppa finner vi de store lagene, som Oslo Juvente, Juvente Bergen-Sotra, Juvente Haugalandet og Sjøstrand Juvente. I hver gruppe kåres en vinner, som kan velge mellom en prosjektor (prefekt til filmkvelder og foredrag) eller en Nintendo Wii (som kan brukes på samlinger i fremtiden).

Tre etapper
For å gjøre det litt mer spennende, har vi laget tre etapper frem mot nyttår.

I første etappe, som varer frem til Strategikonferansen 24. oktober, kan man få et skikkelig forsprang ved å arrangere kule aktiviteter som får adrenalinet til å pumpe.

I andre etappe, fra 24. oktober til 1. desember, er det verving og politikk som gjelder. Leserinnlegg, aksjoner og vervestands gir store bonuser som kan være viktige inn mot målstreken.

I den siste innspurten, som varer ut desember, deler Julenissen rundhåndet ut poeng til lokallag som arrangerer juleaktiviteter.
Klar…
Ferdig…
SPRINT!!!