Se verden med Juvente

, skrevet av Juvente

1. til 7. november er det seminar i Sarajevo (Bosnia & Hercegovina) med tema motivasjon i frivillig arbeid. Seminaret er i regi av Balkanprosjektet, og det blir deltagere fra Bosnia, Makedonia, Serbia, Albania og Norge. For mer info og søknadsskjema, kontakt Sara Hauge: sara-hauge@hotmail.com.

8. til 13. november er det seminar i Chisinau i Moldova med tema ideologi og organisasjonabygging. Øst-Europa-prosjektet er arrangør. Du får muligheten til å bli kjent med folk fra Moldova, Ukraina, Russland, Hviterussland og Norge på seminaret! For mer info, kontakt Mari Kogstad.

Begge seminarene kan tilby spennende og varierte program, og det er tilnærmet gratis (10 Euro i deltakeravgift, reisen er dekket)! Hva
venter du på? Søk nå!

Leder av internasjonalt utvalg, Heidrun Ullerud, kan kontaktes for generelle spørsmål om internasjonale arrangementer i regi av Juvente.