Mye aktivitet og nye lag

, skrevet av Juvente

I omtrent et år har den lokale aktiviteten i Juvente vært litt laber. Enkelte lokallag har hatt jevnlig aktivitet, men i mange lag har det skjedd lite.

– For å få mer aktivitet lokalt har vi i Forbundsstyret og folka på kontoret jobbet masse med å følge opp lokallag, lage kule konkurranser, verve medlemmer og mye mer det siste året. Nå ser det ut til at ting er i ferd med å snu, sier en glad Amanda Rose Stratford Gamst. Hun har ansvaret for lokallag og aktivitet i Forbundsstyret.

Se aktivitetsoversikten her.

Nye lag

– I helga hadde Larvik Juvente oppstartsmøte med 15 deltakere. I Tromsø har Juvente Gjallarhorn fått en god del nye medlemmer, og på torsdag er det klart for oppstartsmøte der. I Sarpsborg går det rykter om at et nytt lokallag kan være på trappene. I tillegg startes det opp et lokallag i Kongsberg den 15. november, forteller hun.

Amanda håper også at lokallagene i Tønsberg og Son nå er på vei opp etter et par år med lite aktivitet.

– I Tønsberg og Son har vi veldig engasjerte medlemmer. Jeg håper lokallagene kommer i gang med masse aktivitet fremover. I tillegg har både Juvente Namdalseid og Juvente Rørvik en del aktivitet. Dette er to ganske ferske lag, som vi synes gjør en super jobb, sier hun.

Flere medlemmer

I Sprint, Juventes lokallagskonkurranse, er det verving og synlighet som står i fokus fremover.

Les mer om Sprint her.
Se Sprint-nettsidene her.

– Fremover er det medlemstallet som er viktigst for oss i Forbundsstyret. Flere medlemmer betyr sterkere lokallag, mer engasjement og mer aktivitet. Det er viktig at både lokallag og enkeltmedlemmer gjør en verveinnsats mot slutten av året. Det er også viktig at alle medlemmer husker å betale kontingenten sin, sier Amanda.