Countdown – forbundsstyret utfordrer igjen!

, skrevet av Juvente

Forbundsstyret (FS) bestemte forrige helg at de vil utsette seg for mye for å motivere medlemmer til å verve. De har satt seg mål om å nå 1000 medlemmer innen utgangen av 2010.

Countdown

Vi teller ned, for hvert nye medlem som verves og registreres kommer vi nærmere målet På veien har vi noen delmål:

  • Når vi når 900 medlemmer kan alle deltakerne på Juventeskolen kaste bløtkake på valgfritt FS-medlem
  • Ved 950 medlemmer blir det arrangert skumparty på Juventeskolen
  • Ved 1000 medlemmer tar Adrian en Juventerelatert tatovering

Adrian vil merkes for livet for Juventes skyld. – Jeg gleder meg ikke, men ofrer meg og den hittil umerkede huden min for organisasjonen, sier han.

Nettsider

Gå inn på verv.juvente.no/coutdown, her kan du se at det telles ned (eller opp). Følge med på hvem som verver, lese blogginlegg av FS- medlemmene og se på de flott vervepremiene våre.

– Klarer vi å nå 1000 medlemmer innen utgangen av året ligger vi an til å få til mye bra aktivitet til neste år. Medlemstallet er viktig for Juvente, og jo flere vi er, desto sterkere blir vi, sier forbundsstyrets verveansvarlige, Erling Rognø Vevatne.

Klar ferdig verv!

Det er planlagt masse julebord og annen juleaktivitet i hele Juvente-Norge. Ta med venner og kjente sånn at de får se hvor kult og flott Juvente er, og vips så får du kanskje vervet dem også. Ta alltid med deg en vervebrosjyre i lomma når du går ut døra. Få laget ditt til å arrangere vervestand på et kjøpesenter i nærheten, nå i julestria kryr det av folk.

Det er også mange medlemmer som ikke har betalt kontingenten sin for i år. Alle lokallag som ringer de ubetalende medlemmene sine får 3 sprintpoeng for hvert medlem de ringer. Jo flere vi får til å betale, jo fortere vil vi nå målet vårt.

Husk at vi teller betalende medlemmer under 26 år.

Doble vervepoeng

I forbindelse med Countdown deler Erling ut doble vervepoeng til alle som verver fra nå og ut året. Dette er din mulighet til å få en av de fete vervepremiene. Som ny gitar, festivalbillett, iPod touch, eller interrailbillett!