Juba har bursdag!

, skrevet av Juvente

Du og hele Juvente-Norge kan følge feiringen på internett. Hele feiringen blir liveoverført. Det blir rett og slett et landsomfattende bursdagsselskap 8. januar, fra kl 17 og utover.

Juvente skal prøve å lage et lite 30-sekunders videoinnslag til bursdagen. Har du eller lokallaget lyst til å gratulere Juba, kan du filme at du/dere sier “gratulerer med dagen”, og sende opptaket til adrian[at]juvente.no.

Mer info om bursdagen (program, sangtekster og mer) finner du på Jubas hjemmesider.

Om Juba

Junior- og barneorganisasjonen Juba ble til den 8. januar for snart et år siden. Juba er et resultat av at DNTs barneorganisasjon DNTB og IOGTs barneorganisasjon IOGT Junior slo seg sammen. Juba er formelt barneorganisasjonen til DNT, IOGT og Juvente.

Juba er en frivillig barneorganisasjon. De lokale Juba-lagene er gode, trygge og lærerike møteplasser for barn. De fleste medlemmene er i alderen 6–14 år, men alle som støtter formålet kan være medlemmer.

Jubas aktiviteter skal gi barn:

Opplevelser: Gode opplevelser sammen med andre barn og trygge voksne.
Vekst: Muligheter for personlig vekst og utvikling.
Ansvar: Gleden og stoltheten ved å hjelpe andre.

Juba vil bidra til å redusere alkohol- og narkotikabruken i samfunnet.
Juba lærer også opp barn til demokratisk deltakelse, og vil bidra til en mer rettferdig fordeling av godene i verden. Juba er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig.