Se Juba-bursdagen live!

, skrevet av Juvente

Bli med på Juba-bursdag!

>
Når Juba feirer ett år lørdag 8. januar, kan alle bli med som gjester. På internett, fra kl . 17 – 18, kan du bli med på en rundtur gjennom Jubas første arbeidsår, gjennom film, dans, sang, teater og intervjuer. Har du PC og internett, kan du hekte deg på uansett hvor du er og bor, alene eller sammen med andre.

I programmet vil du møte JUBA-barn fra mange kanter av landet, barn som danser, synger, spiller teater, driver med hobbyaktivitet og friluftsliv, reiser på leir og teaterverksted. Vi skal være med ei JUBA-gruppe på besøk på FORUT-prosjekter i Bangalore. Vi skal synge JUBA-sangen og danse JUBA-dansen. Og enda mer i løpet av de 60 minuttene som programmet varer.

Sånn kobler du deg opp:

Gå inn på www.juba.org lørdag. Den øverste saken vil inneholde en lenke til stedet som ”Juba Rundt” sendes fra. Klikk deg videre dit og hold deg klar noen minutter før kl 17 på lørdag. Åpningsbildet vil vise at du er kommet rett. Presis klokka 17.00 begynner programmet.

Du kan sende hilsen på SMS

Send en hilsen til programmet med mobiltelefonen, gjerne så tidlig som mulig etter kl 17. Alle hilsener blir vist på skjermen.

Send kodeord JUBA + din hilsen til 2242.

Du kan delta i spørrekonkurranse via SMS

I løpet av programmet kan du svare på spørsmål via SMS og være med i trekning av T-skjorter fra JUBA.