Valgeir og FS utfordrer: 1011 innen ElleMelle

, skrevet av Espen Willersrud

Under Strategikonferansen som var 14-16. januar lanserte forbundstyret det som kommer til å bli det mest intense initiativet innen organisasjonsbygging i Juvente! Lokallag rundt i det ganske land må mobilisere for å vise folk hvem Juvente er, for å fortelle hva vi står for, og ikke minst, for å verve nye medlemmer!

Målet!

Vi skal nå 1011 betalende medlemmer innen Juventes landsmøte Ellemelle i slutten av kuli! Dette er ikke noe man kan forvente at forbundstyret eller kontoret i Oslo skal fikse, men noe som er avhengig av at alle lag og kretser står på for å gjøre organisasjonen vår, større, bedre og kulere!

Planen!

Planen er ganske enkel, men også litt omfattende. Vi skal verve masse, men like viktig er det å få så mange som mulig til å betale medlemskontigenten sin. Det blir premie til de 200 første under 26 som betaler. For at denne planen skal fungere så trenger lokallagene litt hjelp, så derfor har vi valgt å ha en aktivitetsturne som skal reise rundt til lokallagene i en bil stappfull av mennesker og stasj som garantert vil sørge for masse aktivtet og morro!

Vi har også et fokus på at vi må være synlige der ungdom er! Når sommeren kommer kommer også festivalene på løpende bånd, og der skal vi være! Vi skal ha stand på Hovefestivalen, Skjærgårdsfestivalen, Moldejazz, Slottsfjell og Norwaycup!

I tillegg til aktivitetsturne og festivalsommer, så skal vi i god Juventeånd ha et par vervekonkurranser. For det første er mai i år en vervemåned hvor lokallagene får nok en mulighet til å vise hvem som er best! For det andre vil vi kåre sommerens superverver som vinner en hengekøye som vedkommende kan hvile i etter en slitsom verveinnsats.

For å nå målet skal 600 medlemmer betale kontingenten sin før sommeren, i tillegg til at vi må verve 411 nye medlemmer.

Deres innsats!

Hva ditt lag skal gjøre er det opp til dere selv å bestemme. Det viktige er å vise seg frem og å verve medlemmer. Dette er på ingen måte vanskelig, det hele handler om å engasjere seg! Man kan ha stand og aksjoner på torget, skolen, eller ungdomsklubben. Fortell om Juvente  eller gjøre noe usannsynlig sprøtt og iøyenfallende for å vise hvem vi er!

Dette også et utvalg av glimrende arenaer til å reklamere for en samling eller aktivitet som dere skal holde. Det kan være lettere å få folk med på et arrangement, enn å få de til å melde seg rett inn i Juvente. Når de så ser hvor kult vi har det i Juvente, så er det like lett å verve de inn i Juvente, som det er å stjele godteri fra forbundslederen.

Vi vil fokusere på å gjøre Juvente mer synlig. Jo flere som hører om oss, jo flere blir nysgjerrige og flere vil bli medlem!

1011 innen Ellemelle er vårens storsatsing i Juvente. Men for at det skal fungere, trenger vi at DU gjør en innsats! Så finn på noe sprøtt og lag en bedre verden!