Verveuke med nye vervepremier!

, skrevet av Juvente

Vervesidene er nå kledd i Juventes nye grafiske profil og matcher Juventes hovednettsider.  Dette er i anledning at forbundsstyret inviterer til verveuke med doble vervepoeng i hele uke 13 (28. mars-3. april). Alle lokallag oppfordres til å arrangere vervestand, vennehelg eller annen god verveaktivitet i denne perioden. Vi sender i disse dager også ut vervebrosyrer til alle lokallag.

– Vi har hittil 554 betalende medlemmer, noe som er utrolig bra, sier verveansvarleg i forbundsstyret, Erling Rognø Vevatne engasjert. – Men vi ser nå at økningen har bremset litt opp, så vi må fortsette med å verve masse.

– Det er bare å sette i gang for vi har mange nye vervepremier vi er sikre på at du vil digge, som Juvente leppomader, bagger, gensere og ikke minst iPad 2!

På vervesidene finner du også info om vervekampanjer og ikke minst vervebloggen. Der skriver forbundsstyret og andre om verving og alt annet som måtte falle dem inn!