Vær klar for vervemåneden i mai!

, skrevet av Juvente

ZoberZone
– Vi starter vervemåneden med en pangstart på ZoberZone! sier Erling engasjert. ZoberZone er et eneste stort party natt til første mai. Festen er helt rusfri og er derfor en perfekt vervearena – I fjor kom det rundt 1000 undommer dit, så dette er stort. Vi kommer til å verve mange! fortsetter Erling. Hvis du vil bli med send en mail til erling@juvente.no for å melde deg på eller for mer info.

To stands og to verveaktiviteter
Forbundsstyret har satt som mål at det skal arrangeres to vervestands og to verveaktiviteter i hver krets i løpet av mai. -Lagenes aktivitetsnivå har en klar sammenheng med verving, derfor oppfordrer vi ikke bare til å ha stands, men også aktivitet som frister å delta på og som kan følge opp mye medlemmer, forteller Amanda. -Lagene som gjør dette vil få en stor fordel i konkuransen som arrangeres i sammenheng med vervemåneden, opplyser hun.

Lagskonkuranse
Konkuransen er mellom Juventes lokallag som skal konkurere om å øke medlemsmassen sin mest. Premien til laget som øker mest i prosent vil være heldig vinner av et gavekort på 1000kr på brettspill. Mer info vil bli lagt ut på vervenett snart.

1011 innen ElleMelle
Juvente har som mål å ha 1011 betalende medlemmer under 26 innen landsmøtet ElleMelle i slutten av juli. Vi er på god veg og har i dag 580. Får vi til vervemåneden som vi vil, håper vi at vi vil få minst 150 nye medlemmer.

Hjelp?
Lurer du på hvordan man lager en vervestand? Trenger du vervemateriell? Eller trenger du kanskje folk til å hjelpe deg på en stand? Send en mail til juvente@juvente.no med det du lurer på.

Klar ferdig verv!