Petter er ny Motiv-redaktør!

, skrevet av Juvente

Etter en lang prosess med flere gode kandidater ble Petter utnevnt som ny redaktør i Motiv i går. Han tar over etter Stian Seland, som frasa seg vervet ved nyttår.

– Det er en stor og viktig oppgave å være redaktør, og jeg gleder meg veldig. Fordi bladet går ut i posten, når den fram til alle medlemmene våre, og jeg tror at mange leser det også, sier Petter.

Medlemmenes blad

Motiv kommer ut 3-4 ganger i året.

– Det er medlemmene selv som eier Motiv. Det ønsker jeg å legge vekt på. Medlemmene skal føre tilhørighet til Motiv, kjenne seg igjen i bladet, komme med forslag til hva som skal være der – eller skrive det selv!

Petter er 16 år og er trolig den yngste Motiv-redaktøren noensinne. Selv har han vært medlem av redaksjonen til Motiv siden sommeren 2009 og bidratt med en rekke saker siden den gang. I tillegg til dette har han vært medlem i Juvente siden 2007, og synes selv han kjenner organisasjonen godt ut og inn.

– Jeg brenner for Motiv, og håper å få ut et nummer like etter at medlemmene i det ganske land har tatt sommerferie. Men jeg trenger hjelp, sier han.

Og det kan du bidra med! Har du skrivekløe, eller liker du å ta bilder? Da kan du hjelpe til med utgivelsen av neste nummer av Motiv, og kanskje bidra enda mer i framtiden.

Petter er i gang med å samle en redaksjon. Han kommer til å trenge både faste redaksjonsmedlemmer og sporadiske bidrag i tiden fremover. Ta kontakt med ham hvis du er interessert i å være med på å lage Motiv – enten du vil sitte i redaksjonen eller bare skrive en sak om noe du er engasjert i.

Du kan kontakte Petter på motiv@juvente.no eller telefon/SMS 926 96 496.