Balkanprosjektet har fått støtte!

, skrevet av Juvente

Balkanprosjektet arrangeres for 7 gang nå i 2011 og er et samarbeid mellom Juvente og søsterorganisasjoner i Bosnia og Hercegovina, Serbia, Makedonia og Albania. Hvert år har det blitt arrangert et seminar på en uke i ett av landene på Balkan. Hvert land kan ha fire deltagere på seminaret, også Norge. Det er en kjempeopplevelse å få være med, utrolig både lærerikt og moro!

Vil du være med å arrangere seminaret? Juvente trenger en Balkankoordinator, den som fra Juventes side blir hovedansvarlig for gjennomføringen av prosjektet. Du må ha juventeerfaring både nasjonalt og internasjonalt, være trivelig, organisert og over 18. Ser vi etter DEG? Meld din interesse til Heidrun på mail heidrun@juvente.no eller telefon 95031447 . Send aller helst en søknad! Frist er 25. mai.