Landsmøtepapirene er ute!

, skrevet av Juvente

Landsmøtepapirene finner du her!

I sommer er det klart for kombinert landsmøte og sommerleir! Fra den 25. til 31. juli samles Juvente-medlemmer fra hele landet for å ha det gøy en uke og samtidig ta viktige avgjørelser om hvordan Juvente skal se ut og hva vi skal gjøre og mene  fremover.

Har du ikke meldt deg på? Gjør det her!

Sakspapirene til landsmøtet er nå lagt ut på Juventes nettsider. Både medlemmer som skal være delegater på landsmøtet og medlemmer som bare er interessert i å lese papirene har mulighet til det.

Landsmøtesamlinger!

Landsmøte kan virke litt stort og vanskelig. Dessuten er det mange store og viktige saker på sakslista. Derfor vil vi i forbundsstyret at alle lag skal møtes og forberede seg til landsmøtet – da blir det mye enklere og morsommere å delta da den tid kommer!

Når dere møtes for å forberede dere håper vi at dere gjør to ting;

  • lære om hvordan saker behandles på landsmøtet
  • diskutere hva dere mener i hver av sakene som skal behandles på landsmøtet

Dere må gjerne invitere noen fra FS eller kontoret til å være med dere på møtet. Da kan vi forklare ting dere lurer på og svare på spørsmål!

Hvis du lurer på hvordan du kan planlegge møtet eller hvem du kan invitere er det også bare å spørre Heidrun i forbundsstyret; heidrun@juvente.no eller 95031447.

Hva er landsmøtet?

Landsmøtet er Juventes øverste organ. Det betyr at det er på toppen av alt i Juvente. Det bestemmer hva Juvente skal jobbe med og hva Juvente mener. Før landsmøtet er det lurt å tenke gjennom hva du og ditt lag vil at Juvente skal gjøre både de to neste årene, og også i framtida, og hvordan det skal gjøres. Landsmøtet er stedet for å tenke de store tankene, sette de målene vi skal jobbe mot.