Familiedag med Forut!

, skrevet av Juvente

Fem organisasjoner som har gått sammen om å lage familiemoro for store og små: Juvente, IOGT, DNT, FORUT og Juba.

Juvente og de andre organisasjonene satser stort som arrangører. Nå håper vi alle medlemmer i Oslo-området bidrar til å mobilisere: Bli med på å gjøre dette til en stor og livlig mønstring for hele bevegelsen!

Invitér med venner, søsken, foreldre, fettere, kusiner, besteforeldre og naboer! Bor du ikke i nærheten, kan du varsle kjente som er i Oslo. Send tips om denne invitasjonen til venner og kjente, slik at mange kan sette av tidspunktet:

Lørdag 3. september kl. 15.00 – 18.00.

Torshovparken i Oslo, noen minutters trikketur fra Oslo S via Grünerløkka.

Les mer på denne løpeseddelen

FORUT og det internasjonale arbeidet vårt skal stå i sentrum for aktiviteten. Med barns situasjon i India – og seksåringen Indrani fra Bangalore – som ramme skal vi synge, høre, danse, spise, gå, gjette og leke. Vi er stolte av å kunne presentere to flotte artister som hver på sin måte skal underholde og aktivisere.

Program:

  • Maj Britt Andersen, orkester og Steinerskolens barnekor spiller låtene fra FORUT-CDen “Indranis sang”
  • Wilhelm, programleder fra NRK Super, har show og leder oss gjennom programmet.
  • Aktivitetsløype der barn og voksne kan leke, oppleve og lære, inkludert konkurranser mellom store og små.
  • En smak av India: Indiske retter, gode smaker, god mat.

Maj Britt og Indrani
Maj Britt Andersen med orkester og stort barnekor skal synge sangene fra FORUT-CD’en “Indranis sang”.  Maj Britt har vært FORUT-artist og frontfigur for Barneaksjonen det siste året. 80.000 barn i mer en 1.600 barnehager har kunnet følge Maj Britt på hennes besøk til Indrani på 6 år, som bor i slummen i Bangalore i Sør-India. Besøkene i India har resultert i filmer og sanger om hverdagen til barn i India.

Wilhelm fra NRK Super
Mange barn møter Wilhelm Støylen hjemme i stua, på TV-skjermen. Gjennom opptredener som programleder i NRK Super har Wilhelm blitt på fornavn med barn over hele landet.

FORUT-løype
Vi inviterer alle familier til aktivitetsløype der barn og voksne kan leke, oppleve og lære. Innimellom blir det konkurranser mellom store og små.

En smak av India
Underveis i programmet blir det sjanse til å smake på India. Lam khorma, dal, kylling tikka masala, nanbrød… Det er litt tidlig å si akkurat hva menyen blir, men det skal helt sikkert bli indisk mat, indisk smak, god mat!

FORUT-butikken holder åpent