Rapport fra Hove

, skrevet av Juvente

Jeg står her på stand på Hovefestivalen sammen med Philip, Vigdis, Sara, Liv Sarah og Elisabeth. Hittil så har vi fokusert ganske mye på å gjøre Juvente så synlig som mulig, og verve de som virker interesserte. Det er veldig artig, og det kommer hele tiden folk innom for å bruke sjongleringsutstyret vårt, og slå av en prat om gårsdagens konserter, og hva som skjer senere i dag.

De fleste Juventerne på festivalen har vert innom en tur nå og da. Som forventet har vi ikke fått til å verve særlig mange, men litt av poenget her er jo å vise at det er avholdsfolk selv på Hovefestivalen. Det er dritkult her! Vi har som sagt møtt mange koselige mennesker som alle er positivt innstilt til oss som ikke drikker, i dette øyeblikk har vi besøk av noen hyggelige mennesker som har kommet innom hver dag for å slå av en prat rett og slett fordi vi er AWESOME!

Som sagt har Juvente fokusert ganske mye på synlighet på denne festivalen – og det har vi fått til! Det har vært bilder i Hoveposten, vi har alle gått med Juvente t-skjorter, vi har hatt sinnssykt mange gjøglere innom, og festival ledelsen kom til og med innom og ga oss backstage-pass fordi de synes vi var så kule og spredde så god stemning på festivalen. Hver dag har hatt en ny vri, og selv om været jobber imot oss akkurat nå så har vi ikke latt oss hakke ned på humøret, vi ruler, og vi er de kuleste på denne festivalen! Å stå på stand på Hovefestivalen er garantert anbefalt, vi får masse tilbud fra folk rundt oss om f.eks gratis massasje, gratis ”trommereiser”, og masse folk som vil henge med de kule Juventerne.

Ellers er det en veldig hyggelig standplass vi har fått, rett mellom Noah og RFSU, og litt i nærheten av leger uten grenser. Så vi får både gratis dyrevern og kondomer!