Nytt styre i Juvente

, skrevet av Juvente

På Juventes landsmøte 26.-29. juli ble det valgt et nytt landsstyre.

Det nye landsstyret er:

Leder: Adrian Farner Rogne
Nestleder: Valgeir Freyr Grinde

Styremedlemmer:
Maria Aspen
Martin Gjøen
Liv Hauge Norheim
Øyvind Kind Robertsen
Amanda Rose Stratford Gamst

Varamedlemmer:
1. Børre Bastigkeit
2. Erlend Moen
3. Sondre Reinton

På grunn av endringer i vedtektene heter Juvente-styret nå “Landsstyret”, ikke “Forbundsstyret”.

Hovedsatsing: Større organisasjon

Juventes landsmøte gjorde et valg om et hovedsatsingsområde for de neste to årene. Dette satsingsområdet sier hvilken retning hele organisasjonen skal bevege seg i fremover og hva som skal være hovedfokuset i organisasjonen.

Det viktigste for Juvente frem mot 2013 er å vokse. Vi skal jobbe systematisk med å bygge lokallag, etablere kretser, skape aktivitet og verve medlemmer. For at Juvente skal bli en sterkere og bedre organisasjon må vi også bli større. Alle ungdommer skal ha fått muligheten til å bli medlemmer, og lokallagene skal arrangere hyppige og kule rusfrie aktiviteter for ungdom over hele landet.

Gleder seg

– Det nye styret er kjempemotivert. Vi gleder oss til å lede Juvente det neste året, og skal jobbe beinhardt for å gjøre Juvente til en større og sterkere organisasjon, sier Adrian (23) som ble gjenvalgt som leder i Juvente.

På bildet (fra venstre):
Bak: Sondre, Adrian Erlend, Øyvind
I midten: Maria, Amanda, Liv
Foran: Børre, Martin
Ikke til stede: Valgeir

Flere nyheter om landsmøtet kommer.