Nordgu ønsker seg nominasjoner

, skrevet av Juvente

Nordgu ønsker seg nominasjoner til styret.

Nordgu er en paraplyorganisasjon som Juvente er medlem i. På sine egne nettsider, skriver de følgende:

“Nordgu er en paraplyorganisasjon for avholdsorganisasjoner for ungdommer i Norden. Vi har medlemmer i Sverige, Norge, Finland, på Island og Færøyene, og samarbeidspartnere i Estland, Latvia og Litauen. Nordgu og alle våre medlemsorganisasjoner arbeider for at ungdommer skal kunne være engasjerte i samholdsspørsmål, og at deres synspunkter skal bli hørt i samholdet. Vårt arbeid består av tre områder: avhold, demokrati og samarbeid.” (Oversatt fra svensk til norsk av Juvente.)

Kongressen (også kalt årsmøte) er i sommer og der skal det velges et nytt styre. Valgkomiteen i Nordgu har henvendt seg til Juvente for å få kandidater til å stille til styret.

Kjenner du noen som kanskje kunne vært i styret til Nordgu, eller vil du stille selv? Send dine nominasjoner til johanna.l.ahlskog@gmail.com innen slutten av april. Der kan du også sende alle spørsmål. Det er fint om du skriver på engelsk.

Hvis du lurer på hvordan det er i Nordgu, kan du spørre Juventes representant i Nordgu-styret: Thor-Rune Hansen (mobil: 993 15 610, e-post thorrune@juvente.no eller Facebook).