Praktisk informasjon om helga

, skrevet av Juvente teknisk

Her får du litt praktisk informasjon om helgen. Det er viktig at du leser dette slik at du får det med deg.

Reise med fly til Oslo lufthavn (Gardermoen)

flytoget_billettautomat

Slik ser Flytoget-automatene ut.

Hvis du skal reise med fly til Oslo lufthavn (Gardermoen), må du møte opp på flyplassen en time før avreise for å sjekke inn deg selv og bagasjen, komme deg i gjennom sikkerhetskontrollen og finne gaten flyet går fra. Hvis du kommer for sent og det er din egen feil, er det dessverre lite vi kan gjøre.

Når du kommer til Oslo lufthavn må du hente bagasjen din og ta Flytoget inn til Oslo. For å finne Flytoget må du gå til høyre når du kommer ut av bagasjeanlegget, forbi Starbucks. Hvis du lander sent (17.30 eller senere) må du ikke bruke noe ekstra tid på flyplassen!Da kan du miste fellesbussen fra Oslo.

Pass på at du reiser med Flytoget, ikke NSB. Flytoget har oransje automater. Toget går hvert 10. minutt og koster 85 kr for studenter og ungdomer til og med 20 år.

Hvis du lander etter kl. 18.00, rekker du sannsynligvis ikke fellesreisen. Mer informasjon får du direkte til din mailboks.

Reise med tog til Oslo S (også de som tar Flytoget)

Hvis du kommer til Oslo S før kl. 18.00, kan du gå opp til Juventekontoret. Det ligger i Torggata 1 (trykk her for å se veibeskrivelse og kart). Her kan du henge til fellesbussen går eller sette fra deg bagasje. Husk at dette er et kontor hvor mange andre mennesker jobber, så ikke sett bagasjen i veien for andre. Hvis du setter fra deg bagasjen og går igjen, må du være tilbake på kontoret kl. 17.45 SENEST. Det blir felles avmarsj fra kontoret klokken 17.50 ned til Oslo S hvor bussen går fra.

Hvis du ankommer Oslo S kl. 18.00 eller senere, ber vi deg om å vente på Oslo S. Møtepunktet blir ved “Møtepunkt”-søylen som ligger nært den store togtavlen og Burger King. Når alle har kommet går dere til bussen. Når mange mennesker skal ta buss hender det fort at det blir litt ventetid, så vær tålmodig.

Reiseleder er Thor-Rune Hansen på telefonnummer 993 15 610. Han kan du ta direkte kontakt med på fredag i tilfelle noe skjer eller lurer på hvor du skal gå.

Første matservering på leirstedet er klokken 20.00 eller når bussen kommer, så pass på at du får i deg mat, enten på reisen eller i Oslo. I nærheten av kontoret er det en Rema 1000-butikk og flere spisesteder.

Reise med tog til Drammen

Hvis du skal reise med tog til Drammen, må du ta toget slik at du er der senest 19.00. Du sjekker togtider på nsb.no. Bussen kommer deretter til Drammen stasjon eller i umiddelbar nærhet til dette og henter dere. Nærmere informasjon om hvor bussen kommer får dere senere.

Reiseleder er Thor-Rune Hansen på telefonnummer 993 15 610. Han kan du ta direkte kontakt med på fredag i tilfelle noe skjer eller lurer på hvor du skal gå.

Reise med tog fra Bergen til Vikersund

Hvis du skal reise med tog fra Bergen til Vikersund, henter vi dere i Vikersund kl. 17.41, altså når toget kommer inn på stasjonen.

Reise selv til Gulsrud

Hvis du selv skal kjøre til Gulsrud, kan du bruke dette kartet: https://goo.gl/maps/txxjo Innkjøringen til leirstedet er godt skiltet fra begge sider av veien, og det er gode parkeringsmuligheter på stedet.

Vær vennlig å være der til kl. 20, da starter programmet.

Hjemreise

Vi setter opp hjemreise med busser fra leirstedet til Oslo og Drammen. Bussene går kl. 12, det skal være tilstrekkelig tid til å rekke fly, buss og tog videre.

Pakkeliste

  • Ta med deg klær og skift. Det kan bli litt kaldt inne i forelesningssalen, og dere skal være ute i noen timer. Så ta med genser, gode sokker/tøfler/innesko og jakke/hansker/skjerf.
  • Ta med dynetrekk, putevar og laken. Det er “leirsted”-senger der, slik man finner på leirskoler og liknende.
  • Toalettsaker og håndkle.
  • Reiser kan være lange. Ta med en bok eller musikk eller noe annet å kose deg med på reisen. Husk i tillegg ta med eller kjøpe mat på reisen. Og husk hilsebok om du har, så får du mange fine minner på leiren.
  • Ta vare på alle returkvitteringer begge veier. På skoleringen får du en konvolutt du kan sende kvitteringene i når du kommer hjem igjen, slik at du får penger tilbake.

Husk at hvis du reiser med fly, kan du maks ha 20 kg bagasje, eller 23 kg hvis du reiser med SAS begge veier. Hvis du har mer, kan det bli dyrt per kilo. De fleste vil nok holde seg godt under denne grensen.

Det går fint å pakke i trillekoffert.

Vi trenger modeller!

Vi trenger bilder til det nye Skjenkekontrollmaterialet! Vil du være hemmelig agent, så ta med mørk dress og mørke solbriller. (Du kan godt være med på både dette og vervebrosjyrene hvis du vil!) Husk at vi skal se ut som hemmelige agenter. Med andre ord, solbrillene bør ikke være rosa,  glitrete eller ekstremt festlige, dressen bør være mørk blå eller svart. Jobben utføres av våre eminente fotografer.

Lurer du på noe?

Hvis du eller de der hjemme lurer på noe, ta kontakt med oss. På fredag kan du ringe reiseleder for bussene: Thor-Rune Hansen på tlfnr. 993 15 610, også om det blir forsinkelser på reisen din.

Telefon: 23 21 45 50 (Juventekontoret, normalt svarer Petter)

Eller du kan ringe en av oss som arrangerer sin mobil:

Petters mobil: 926 96 496
Camillas mobil: 986 58 219
Marias mobil: 932 65 719

Eller du kan sende oss en e-post til juvente@juvente.no. Men om det haster, ber vi deg om å ringe oss.

Foto: Aero Icarus (CC BY-SA 2.0).