Jul og nyttår

, skrevet av Juvente

Send e-post!

Fra og med i dag, fredag 19. desember og til og med 4. januar er det vanskelig å få tak i Juventekontoret på telefon. Det er fordi de fleste av oss har dratt på ferie. Det kan være at det er noen innom, og som tar telefonen når den ringer, men det er ikke noen planlagte telefontider eller liknende.

Vi anbefaler at dere i denne perioden derfor sender oss en e-post på juvente@juvente.no eller via dette kontaktskjemaet. Da skal vi prøve å svare deg innen 24 timer. Noen ting må allikevel utsettes, da vil du få beskjed.

Innmeldinger

Vi registrerer innmeldinger i denne perioden. Skal du verve noen, anbefaler vi at du bruker våre elektroniske innmeldingskanaler, som SMS-innmelding eller innmelding på nett. Trykk her for mer informasjon.

Har du sendt eller skal sende noe i posten, sjekker vi postkassa helt frem til nyttårsaften, men husk at posten kan være noe forsinket i disse tider.

Trenger du å snakke med noen i forbindelse med et arrangement?

Hvis du er deltaker, foreldre/foresatt til en deltaker, eller arrangør av et arrangement i Juvente-regi i denne perioden, og det ikke kan vente, ta kontakt med aktivitetssekretær Petter Holstad på telefon eller sms: 926 96 496. Dette er ingen vakttelefon, og derfor kan ikke noe umiddelbart svar garanteres.

Pressehenvendelser

Kontakt styreleder i Juvente Maria Elizabet Aspen på telefon 932 65 719 eller e-post: maria@juvente.no

Leie av Kirkevik eller Lyngbråten?

Vi har ikke åpnet for leie av Kirkevik for 2015, så det er ikke mulig å reservere noe enda. Kontakt juvente@juvente.no for spørsmål.

Skal du leie Lyngbråten? Se lyngbraten.juvente.no.