Bli med på tur til Bosnia-Hercegovina!

, skrevet av Juvente

Vil du lære mer om den politiske situasjonen på Balkan og i Bosnia-Hercegovina - og komme i kontakt med partnerorganisasjoner og nettverk i regionen gjennom LNU? Nå har du sjansen!

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon som organierer 99 organisasjoner, blant annet Juvente. Nå arrangerer de studietur til Bosnia-Hercegovina!

Under turen vil dere møte den norske ambassadøren til Bosnia og Hercegovina, representanter for UNDP samt flere aktører fra lokalt organisasjonsliv. Progammer er ikke satt og endringer kan forekomme. Deltakere må være fylte 18 år og må bli nominert av Juvente. Turen er mellom 6. – 11. februar.

Avreise blir fra Oslo lufthavn tidlig om morgenen 6. februar. LNU dekker alle utgifter, samt tilslutningsfly og overnatting i Oslo dersom du trenger det i forbindelse med reisen.

Høres det interessant ut?

  • Har du spørsmål om studieturen må du spørre Erik Schreiner Evans i LNU (erik@lnu.no).
  • Vil du bli nominert, skriv en kort tekst om hvorfor du ønsker å dra på denne turen og send det til juvente@juvente.no innen slutten av denne uken (11. januar kl. 23.59.