En vervefortelling

, skrevet av Karianne F. Sveistrup, leder i Juvente Trondheim

Juvente Trondheim stod på Fritidstorg-stand

Torsdag 25/08 arrangerte Trondheim kommune et Fritidstorg. Dette var hovedsakelig et arrangement rettet mot enslige mindreårige flyktninger for å lettere la de få tilgang på diverse fritidstilbud. I tillegg deltok elever fra to forskjellige videregående skoler i Trondheim, og det kom også innom en del andre ungdommer. Av de som sto på stands deltok hele 14 aktører, og disse var alle fra forskjellige organisasjoner og liknende. Juvente Trondheim var selvfølgelig der, og hadde en kjempefin dag!

Vi dro dit med stort håp om en koselig dag, og at vi skulle få med oss noen til å være med på kino uken etter. Vi vervet medlemmer over all forventning, og vi hadde det tidvis veldig travelt med å rekke å snakke med alle som var innom og sa hei! Vi hadde avtalt med arrangørene på forhånd, så vi hadde med oss vaffelrøre og skulle steke vafler. Det ble populært! Vi hadde ungdommer som var innom omtrent hele tiden for å spise, og det var til og med noen som ble sittende i over en halvtime fordi de syntes det var så godt med vafler.

Vi syntes det var veldig hyggelig å få være med på et slikt arrangement, og håper vi kan bli invitert enda en gang dersom Trondheim kommune bestemmer seg for å gjenta det. På forhånd var vi veldig nervøse og syntes det var ganske skummelt å skulle stå på en slik stand, og da i tillegg med 13 andre aktører som sikkert var mye flinkere enn oss og hadde mye mer erfaring og sånt, men når vi sto der så viste det seg at det gikk minst like bra for oss som for de andre der! Vi hadde en hel del vervinger, og alt i alt var det en skikkelig positiv opplevelse å stå på stand!