Kolon er lansert!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Etter lang tid og mye arbeid ble endelig Juventes nye e-læringsplattform Kolon lansert med cupcakesfest på kontoret i dag! Prøv selv og vinn premie!

533ffd25-401e-4818-a0d6-43c5f9803bd7Vi jobber hele tiden med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. I år har vi utviklet et nytt e-læringsopplegg som vi skal bruke sammen med ung-til-ung-metodikk når vi er ute og snakker med ungdom.

E-læringen er utviklet i samarbeid med Helsekompetanse i Tromsø, og tar for seg temaer knyttet til ungdom, rus og å ta egne valg. Kolon har allerede blitt testet på flere av våre medlemmer, samt konfirmantgrupper og skoleklasser, som har gitt gode tilbakemeldinger på plattformen!

Konkurranse!

Som Juvente-medlem skal du få være blant de første til å teste ut Kolon! Ikke nok med det, tre av de som gjennomfører e-læringen (det tar ca. 15 minutter) vinner en Juvente-goodiebag!

Slik går du frem for å være med:

  1. Gå inn på juvente.no/kolon
  2. Når du har gjennomført hele opplegget, ta et bilde av endelig poengsum
  3. Send bildet med navn og adresse til konkurranse@juvente.no
  4. Vent i spenning!

Trekningen skjer 5. desember – så alle som gjennomfrer e-læringen og sender inn poengsummen til oss innen da er med i trekningen!