Leon Bafondoko og Sondre Emil Sandal, Juventes aktivitesskapere!

Møt Juventes nye aktivitetsskapere!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Leon og Sondre skal bruke sommeren til å reise rundt i hele landet, skape aktiviteter og verve nye medlemmer!

Juvente har ansatt to aktivitetsskapere som skal jobbe i sommer: Leon Bafondoko og Sondre Emil Sandal. I løpet av sommeren skal de besøke mange av landets lokallag – og potensielle lokallag – for å  skape aktiviteter som trekker mange deltakere, ha vervestands og generelt bidra til god stemning. Ta gjerne kontakt og hør om de kommer til et sted nært deg!

Leon Bafondoko (19) kommer fra Trondheim. Han er ny i Juvente-sammenheng, men har masse organisasjonserfaring fra andre organisasjoner, og sitter i landsrådet til Røde Kors Ungdom. Gjennom organisasjonene han er aktiv i har han fått mye erfaring i organisasjonsbygging, verving og å arrangere ulike ting. Det, sammen med et glødende engasjement og smittende entusiasme, tar han med seg inn i Juvente!

Sondre Emil Sandal (20) kommer fra Bergen, men er bosatt i Porsgrunn. Han har vært medlem i Juvente i mange år, og er godt kjent både med organisasjonen og medlemmene. Han er ekstremt hardtarbeidende, og gir seg ikke før han er i mål. I Skjenkekontrollen har han vært en av spydspissene, og selv stått for flere hundre kontroller! Den iveren tar han med seg videre inn i sommeren!

Følg aktivitetsskaperne underveis på sine reiser på Juventes Instagram og Snapchat – søk opp Juvente og følg!

Kontaktpersoner

Leon Bafondoko

Aktivitetsskaper
940 37 698
E-post

Sondre Emil Sandal – Aktivitetsskaper

Aktivitetsskaper
91636421
E-post