Vil du arrangere sommerleir neste år?

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Sommerleiren er årets morsomste og viktigste uke i Juvente – og neste år kan du være med å arrangere den!

Hvert år har Juvente sommerleir. Her møtes Juvente-medlemmer fra hele landet for å skape gode sommerminner – og ikke minst for å delta på landsmøtet som skal bestemme hva Juvente skal være og gjøre det neste året.

Har du lyst å arrangere sommerleir og landsmøte? Da har du sjansen nå! Vi trenger en komité som kan arrangere sommerleir og landsmøte 2018. Sett sammen en gruppe med dine beste Juvente-venner og send inn søknad, eller bare meld inn din interesse for å være med å arrangere hvis du ikke har noen andre til å være med!

Du eller dere trenger ikke å ha alt klart før du/dere melder interesse, men det er fint hvis det kommer frem noe om hva som er tenkt og hva man ønsker å gjøre. I tillegg kan det være lurt å snakke med aktuelle steder for å høre om tilgjengelighet. Interesse meldes til leder Øyvind Kind Robertsen på oyvind@juvente.no.

Hvis du har spørsmål eller har lyst til å snakke med noen om hva det innebærer å arrangere sommerleir, kan du kontakte Øyvind.

Kontaktpersoner

Øyvind Kind Robertsen

Leder
988 87 882
E-post