Bli med og få Juvente (langt) over 700 før sommerleiren!

, skrevet av Øyvind Kind Robertsen

Medlemmer er det viktigste vi har i Juvente, og vi vil gjerne ha flere! Derfor har sentralstyret nå sparket i gang en ny kampanje fram mot sommerleiren. Jo flere medlemmer, jo flere kule ting kan du som verver vinne, og jo mer må styret gjennomgå!

Enkle regler

Kampanjen er enkel: Det er en poengstige som utløser forskjellige premier og belønninger jo høyere opp man kommer. For at den eller de du verver skal telle med, må det nye medlemmet ha meldt seg inn og betalt medlemskontingenten før sommerleiren starter.

Hvorfor skal jeg bidra til dette?

Det enkle svaret finner du til høyre: Du vil vel oppleve dette? Vel så viktig er det at du gjennom å verve nye medlemmer bidrar til at Juvente er og kan fortsette å være Norges beste ungdomsorganisasjon. Det er medlemmer som driver organisasjonen, og gjør det mulig å lage kule aktiviteter, spennende kurs og fantastiske sommerleire.

Hvordan verver jeg?

Mange synes det er skummelt å verve, men det er ikke farlig. Snakk med folk om hvor bra Juvente er og hva du liker med organisasjonen, fortell dem hvorfor du synes de bør bli medlem og spør i vei. Det verste du risikerer er et nei. Husk at ingen må meldes inn mot sin vilje, men veldig mange er ikke medlem fordi de aldri har blitt spurt. Du kan finne flere tips og triks på juvente.no/verving. Lykke til!

Campaign image

583

betalende medlemmer under 26 år
per 25. juli 2018

Dette er belønningene

850: Sceneshow på sommerleiren med sentralstyret i kostymer.

800: Chillax til de ti som har vervet flest.

750: Inga i sentralstyret ofrer håret på sommerleiren (en eller flere av ververne får gjøre det de vil med det).

700: Kake på sommerleir og Juvente-spinner i Juventebutikken.

650: Noen av ververne får kaste vannballonger på sentralstyret under sommerleiren.

600: Trekning av gratis sommerleir 2018/2019 blant alle som har vervet.

550: Alle i sentralstyret dabber (på et offentlig sted og fanget på video).