Valgkomiteens innstilling til nytt sentralstyre

, skrevet av Valgkomiteen

Valgkomiteens innstilling er klar. Her kan du bli kjent med de innstilte!

Valgkomiteen er valgt av landsmøtet, og har i oppgave å sette sammen forslag til sentralstyre og andre landsmøtevalgte komiteer og utvalg. Komiteen har nå avlagt sin innstilling. Du kan lese hele innstillingen her. Under her kan du bli litt bedre kjent med kandidatene til sentralstyret. Hvem som blir valgt inn i det nye sentralstyret avgjøres på landsmøtet.

Valgkomiteen har bestått av Ronja Bull, Cathrine Michelle Hansen Lindgård, Åvar Daniel Christiansen, Amelia Kristoffersen (vara), Marthe Elise Selstø (vara) og Jonathan Hildebrand (vara).


Christina Babington. Foto: Ida Braaten/Juvente

Christina Babington

Innstilt som leder (opp fra styremedlem)

Hvem er du?
Mitt navn er Christina Babington, jeg er 20 år gammel og kommer fra Kristiansand, men bor i Oslo.

Beskriv deg selv med tre ord
Dersom jeg måtte beskrevet meg med tre ord, måtte det blitt engasjert, inkluderende og lærevillig.

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente er en organisasjon som betyr enormt mye for meg, og som har vært en stor del av livet mitt de siste 5-6 årene. Jeg har fått muligheten til å få mange nye venner, lært masse og opplevd mye som jeg ikke hadde fått muligheten til å oppleve dersom jeg ikke hadde vært medlem.


Karianne Fremo Sveistrup. Foto: Privat

Karianne Fremo Sveistrup

Ikke på valg som styremedlem, innstilt som nestleder valgt blant styremedlemmene (gjenvalg)

Hvem er du?
Karianne, 20 år, oppvokst utenfor Trondheim, bor i Oslo

Beskriv deg selv med tre ord
Læreglad, strukturert, engasjert

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente er for meg er en organisasjon som igjennom flere år har gitt meg muligheten til å engasjere meg, lære mye og bli kjent med nye mennesker fra hele landet.


Lisa Holmås. Foto: Privat

Lisa Holmås

Innstilt som styremedlem 1 år (ny, inn for Sondre Emil Sandal)

Hvem er du?
Lisa, snart 17, kjem frå Lindås i Nordhordland.

Beskriv deg selv med tre ord
Glad i å prate, inkluderande, engasjert.

Hva betyr Juvente for deg?
Kule folk, gode vennskap og godteri.


Kaja Mæsel Wadkin. Foto: Privat

Kaja Mæsel Wadkin

Innstilt som styremedlem 2 år (opp fra vara)

Hvem er du?
Jeg heter Kaja, er 20 og bor i Kristiansand.

Beskriv deg selv med tre ord
Å beskrive meg med tre ord er litt vanskelig, men må vel være Juvente, hund og samhold.

Hva betyr Juvente for deg?
For meg betyr Juvente et fristed hvor alle kan være seg selv, det er på kort tid blitt noe av det jeg ønsker å gi tiden min til. Kule folk som gjør kule ting sammen, hva er ikke gøyere enn det?

 


Morti Kvisvik. Foto: Privat

Morti Kvisvik

Innstilt som styremedlem 2 år (ny)

Hvem er du?
Morti, 19, Bærum

Beskriv deg selv med tre ord
Ærlig, snakkesalig, åpen

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente betyr en arena der jeg kan være åpen om meningene mine, hvor jeg vet jeg ikke blir dømt for synene mine på livet og hvor jeg har følt jeg har kunnet hjulpet ungdom ved å gi dem et sted de kan komme uten å føle noe sosialt press. Juvente har også gitt meg sterk selvtillit ved å vise meg at jeg faktisk kan få til noe, at jeg kan hjelpe andre og utgjøre en forskjell, uten at jeg har måttet bevise noe mer enn min villighet til å skape et bra tilbud for alkoholfri ungdom. Og det betyr virkelig mye.


Sarah Fabricius Jul-Rasmussen. Foto: Privat

Sarah Fabricius Jul-Rasmussen

Innstilt som styremedlem 2 år (ny)

Hvem er du?
Jeg heter Sarah Jul-Rasmussen og er en 18-åring fra Lindås i Nordhordland.

Beskriv deg selv med tre ord
Hvis jeg skulle beskrevet meg selv med 3 ord hadde det vært sprudlende, kreativ og positivitetsbombe.

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente for meg betyr veldig mye. Jeg har vært medlem helt siden jeg var 13, og har dermed sett Juvente fra mange vinkler gjennom årene. Å beskrive hva Juvente er for meg er veldig vanskelig, da Juvente har en særlig plass i hjertet mitt. En ting jeg vet er at jeg gleder meg like mye til massevis av år med Juvente nå som da jeg ble medlem for 5 år siden!


John-Erik Forland Mo. Foto: Juvente

John-Erik Forland Mo

Ikke på valg som styremedlem (men hyggelig å bli litt bedre kjent likevel)

Hvem er du?
Bedre kjent som Sofa, 22 år og fra Bergen.

Beskriv deg selv med tre ord
Sofa, bergenser og kverulant.

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente for meg er en edru møteplass for folk mellom 12 – 26 år. Fremover ønsker jeg at det skal bli mer fokus på å skape rusfrie arangementer for alle.


Johan Patrick Olsen. Foto: Privat

Johan Patrick Olsen

Innstilt som 1. varamedlem (ny)

Hvem er du?
Johan Patrick Olsen, 17 år. Kommer fra Åseral, men studerer for tiden i Grimstad.

Beskriv deg selv med tre ord
Fet, morsom og løsningsorientert.

Hva betyr Juvente for deg?

Juvente har betydd mye for meg på VGS gjennom sine Kolon-samlinger og det å kunne ha en grunn til å være avholds mens andre respekterer deg for det i tillegg.


Kristine Berg Evensen. Foto: Privat

Kristine Berg Evensen

Innstilt som 2. varamedlem (ny)

Hvem er du?
Kristine Berg Evensen, 19 år, kommer fra Kristiansand.

Beskriv deg selv med tre ord
Sta, fleksibel og eventyrlysten

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente betyr utrolig mye for meg. Gjennom organisasjonen har jeg fått muligheten til å reise rundt om i landet, hvor jeg har utvidet kunnskapen, og fått større forståelse over alkoholens og narkotikaens virkninger i samfunnet. Juvente har også et fantastisk miljø, der en skaper mange vennskap og alltid føler seg velkommen og godtatt. Dette gjør at en alltid kan være seg selv, og ha det gøy med andre.


Astrid Bergheim Kringstad. Foto: Privat

Astrid Bergheim Kringstad

Innstilt som 3. varamedlem (ny)

Hvem er du?
Astrid Bergheim Kringstad, 16 år, fra Nesset prestegård i Eidsvåg, Møre og Romsdal.

Beskriv deg selv med tre ord
Ivrig, entusiastisk, aktiv .

Hva betyr Juvente for deg?
Juvente er som en sosial møteplass for meg, hvor jeg kan møte nye og gamle venner, hvor jeg kan gjøre mange aktiviteter og ha det super hyggelig med vennene mine, samt stå i mot drikkepress, som er veldig viktig for meg.