Vil du arrangere tidenes beste sommerleir?

, skrevet av Christina Babington

Har du lyst til å være med på å arrangere årets viktigste uke i Juvente? Har du alltid hatt en indre drøm om å arrangere sommerleiren til Juvente? Da har du sjansen nå!

Hvert år arrangeres Juventes sommerleir. Her møtes mange Juvente-medlemmer fra hele landet for å skape gode sommerminner sammen med både nye og gamle venner – og ikke minst for å delta på landsmøtet som skal bestemme hva Juvente skal være og gjøre det neste året.

Har du lyst å arrangere sommerleir 2019? Da har du sjansen nå! Vi trenger en komité som kan arrangere sommerleir 2019. Sett sammen en gruppe med dine beste Juvente-venner og send inn søknad, eller bare meld inn din interesse alene, så prøver vi å sette sammen en komite!

Før du/ dere melder interesse, kan det være fint å ha tenke litt gjennom hva du/ dere ønsker å gjøre, og i tillegg ha snakket med aktuelle steder for å høre om tilgjengelighet, men dette er ikke et krav å ha klart før du/dere melder interesse!

Interesse kan meldes til leder Christina Babington på christina@juvente.no innen 30.august. Dersom du har spørsmål eller har lyst til å snakke med noen om hva det innebærer å arrangere sommerleir, må du bare ta kontakt!

Kontaktpersoner

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post