Kolon søker prosjektkoordinator!

, skrevet av Iselin Glover

Kolon utvider og trenger koordinator!

Kolon er Juventes forebyggingsprosjekt rettet mot ungdom fra 12 år til 16 år. Gjennom flere tiår har Juvente arbeidet med å spre kunnskap om alkohol og rusmidler, og med å oppfordre ungdom til å ta selvstendige valg. Gjennom prosjektet Kolon har vi videreutviklet og bearbeidet denne kunnskapen slik at den kan nå en ny generasjon med ungdom. I Kolon har vi skolebesøk fra våre ungdommer, elæring, brosjyrer og infovideoer som formidlingskanaler. Se ungtilung.no for mer informasjon.

 

På grunn av vekst i aktivitet søker vi nå er koordinator i 20% stilling som kan booke skolebesøk, bestille reiser og rekruttere frivillige til skolebesøk og prosjektets skoleringer. Koordinator må også ha mulighet til å bli med på skolebesøk rundt om i landet som foredragsholder sammen med de andre frivillige når det er behov for dette. Andre forefallende prosjektrelaterte oppgaver kan også forekomme.

Vi ser etter deg som

  • Er god på organisering og liker systemer
  • Er god på å se utfordringer og finne løsninger
  • Er fleksibel og komfortabel med omstillinger
  • Er komfortabel med å snakke foran andre
  • Liker å snakke med mange forskjellige typer mennesker

Hos Juvente får du en arbeidsgiver som tar godt vare på sine ansatte og setter pris på nye ideer og initiativer. Du blir en del at et engasjert fagmiljø innen ruspolitikk og rusforebygging blant ungdom.

Stillingsprosjekt er foreløpig satt til 20%, men siden dette er en helt ny stilling er det mulig stillingsprosenten blir justert etter hvert. Noe reisevirksomhet vil forekomme.

Søknadsfrist: snarest, men oppstart raskt etter ansettelse.

Cv og søknad sendes til iselin@juvente.no. For spørsmål kan prosjektleder Iselin Havstein Glover nås på epost eller telefon 40236217.