Photo by Torsten Dettlaff from Pexels

JULEKALENDER 2018!

, skrevet av Christina Babington

Hver dag frem til jul kommer vi til å legge ut et spørsmål, som dere kan svare på og vinne kule premier!

Tradisjonen tro skal Juvente også i år ha Julekalender! I år har vi valgt at dere hver dag får et spørsmål, som dere kan svare på. Dere svarer på så mange spørsmål som dere selv ønsker i løpet av uken, og for hver gang du svarer riktig på spørsmålet får man ett lodd med i trekningen. Hver mandag trekker vi en vinner blant alle som har svart riktig i løpet av den siste uken, og så begynner innsamlingen av svar på nytt. Det vil si at du har mulighet til å vinne kule premier hver mandag frem til jul! Spørsmålene blir hver dag klokken 12, lag ut på både facebook, instagram og her på nettsiden!

Neste vinner trekkes 24. desember!