Stå på stand med Juvente!

, skrevet av Juvente

Juvente skal i år være tilstede på flere festivaler og arrangementer med stands og moro for å verve nye medlemmer, men vi trenger hjelp av akkurat deg for å få det til!

Under finner du en oversikt over de stedene vi har tenkt å ha stand på. Denne siden blir jevnlig oppdatert!


Skjærgårdsfestivalen!

Når: 2. – 7. juli
Hvor: Risøya, Tvedestrand

Skjærgårds Music & Mission Festival er en kristen musikkfestival som arrangeres på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uke 27. Hovedmålgruppa er ungdom i alderen 15-30 år. Under Skjærgårds Music & Mission Festival vil du kunne oppleve møter, konserter, aktiviteter, sol, sommer og mye mye mer. Les mer om Skjærgårds. Verveteamet settes sammen allerede i starten av april, så vær rask med å søke!


Festdager, Stevneplassen

Når: 15. – 18. august
Hvor: Stevneplassen, Skien

Festdager er en turnerende familiefestival med moro for både store og små. Her vil det blant annet være tivoli og gratiskonserter!


Festdager, Hamar mart´n

Når: 26. – 29. september
Hvor: Vikingskipet, Hamar

Festdager er en turnerende familiefestival med moro for både store og små. Her vil det blant annet være tivoli og gratiskonserter!


Praktisk info!

Målet er å være synlig tilstede på flere festivaler og arrangementer som dekker ulike interesser og (selvsagt) å få vervet så mange nye medlemmer som mulig. Blir du med, får du dekket reise og opphold mot at du også bruker tid på å stå på standen vår.

Vi setter sammen et verveteam på hver stand. Det er begrenset antall plasser på hver stand, men meld interesse i skjemaet under, så blir du kontaktet med mere informasjon. Dersom du har spørsmål, eller ideer til hvor Juvente bør ha stand, ta kontakt med Christina på christina@juvente.no


Meld din interesse!

Stå på stand med Juvente!

Kontaktpersoner

Christina Babington

Styremedlem
910 06 229
E-post