LOSO er lansert!

, skrevet av Juvente

Vi har lansert vår helt egen podcast. Første episode kan du høre allerede nå!

LOSO (La Oss Snakke Om) som podcasten heter har som mål om å øke kunnskapsnivået om hva rusmidler er og hvilken effekt de har. I løpet av 2019 vil det blir lansert hele 10 episoder, der vi skal snakke oss gjennom utbredte myter og fakta om rusmidler. Vi har snakket med forskere, interesseorganisasjoner og helt vanlige ungdommer om alt fra heroin til helgefyll!

Første episode kan du høre både på Spotify,  iTunes og soundcloud.

I tillegg til podcast, har vi en helt egen Wiki-side. Wikien er lett å finne frem i og inneholder nøytral informasjon om rusrelaterte begreper og forskjellige rusmidler skrevet på et språk som vi ungdom forstår. Denne siden kommer også til å inneholde artikler som tar for seg aktuelle temaer i rusdebatten.

LaOssSnakkeOm er utviklet med støtte fra Extrastiftelsen. Podcasten er produsert av Brainify AS.