Lei en Juventehytte i sommer!

, skrevet av Ida Braaten

Visste du at Juvente eier mange hytter som både Juventelag og andre organisasjoner kan leie? Hva med å ta med laget ditt på hyttetur i sommer? Stort triveligere blir det ikke!

Kirkevik:

Dette er Juventes største eiendom som ligger ved Bunnefjorden på Nesodden. Her er det 36 sengeplasser, kjøkkenbygg, stor stue, grupperom, dusj, do, garderober, uteområder, kajakker, uteleker og egen strand! I år er det også mulig å leie i sommerferien! Sjekk det ut og book her!

Sjøgaren

Denne eiendommen ligger rett utenfor Tønsberg, på Husøy. På Sjøgaren finnes det ca 20 sengeplasser, romslig kjøkken, stue og spisestue, bad og ny brygge! Du kan lese mer og booke Sjøgaren her!

Gon

Larvik Juvente sin hytte Gon ligger på en campingplass ved havet, og har gressplen til å drive ballsport, brygge, strand og sengeplass til cirka 20 personer. Se Gons nettsider for mer informasjon.

Sjøstrand

Sjøstrand ligger en liten mil utenfor Kristiansand, på Møvig, helt nede ved sjøen. Denne sommerperlen består av flere hytter som kan leies ut, og totalt er det ca 25 sengeplasser. Du kan lese mer om Sjøstrand og booke her!

Lyngbråten

Denne hytta ligger i bymarka i Trondheim. Etter en trikketur er det en liten gåtur inn til hytta. Hytta ligger i et flott turområde, har to stuer og plass til mange! I helgene er Lyngbråten ofte leid ut til ulike organisasjoner. Hytta har 34 sengeplasser fordelt på 4 soverom, 2 bad med do og dusj, to stuer, kjøkken og et fint uteareal. Les mer eller book hytta på lyngbraten.juvente.no.

 

Kontaktpersoner

Ida Braaten

Prosjektleder
971 93 885
E-post