Bingo for medlemmer

, skrevet av Juvente

Årets aktivitetskampanje er en bingo. Reglene er enkle: fullfør oppgavene i bingorutene, rapporter inn til sandra@juvente.no og få premier! Kampanjen varer til 31. desember 2019.

Her kommer en spennende mulighet for deg som har lyst til å vinne kule premier. Vi nærmer oss slutten av året og det er på tide å gjøre en siste innspurt for organisasjonen. Forrige uke annonserte vi årets aktivitetskampanje, som denne gangen er en bingo. Det er mulig å delta både som enkeltmedlem og lokallag. Engasjer hverandre og bli med. Dette blir bra!

Gjennom bingoen kan dere vinne kule premier ved å fullføre utfordringene og samle kryss. Oppgavene har varierende vanskelighetsgrad, men de fleste rutene skal være gjennomførbare for alle. I tillegg til brettet for medlemmer ble det også annonsert et brett for lokallag. Ta gjerne kontakt med lokallagsstyret i ditt område dersom du ønsker å bidra med denne.

Alle som rapporterer inn at de har klart å få bingo får premier. Dersom du klarer 1 rad får 2 børspoeng eller Juvente t-skjorte. Videre gir 2 rader 4 børspoeng eller Juvente-drikkeflaske og ramme gir juventehettegenser eller 6 børspoeng. Børspoengene kan du samle opp og bruke på masse kule premier. Dersom du klarer hele brettet får du en overraskelse, er du først får du gratis sommerleir i 2020.

Les mer om bingoen på https://juvente.no/bingo/

Bingobrett med forklaringer

FORKLARINGER:

 • Post noe om Juvente på sosiale medier: Har du et fint Juvente-minne? Eller kanskje vil du bare skryte av organisasjonen du er med i? Du kan også velge å dele noe fra Juventes Facebook eller Instagram, eller skrive noe om et av Juventes prosjeketer? Husk å tagge Juvente i det du deler.
  .
 • Send en kul aktivitsetsidé til lokallagsstyret i ditt område:
  Tenk ut en kul idé til noe lokallaget der du bor kan gjøre. Klikk her for å se hvilket lag som er nærmet deg. Alle lokallag har sin egen e-postadresse (lokallagsnavn@juvente.no) som du kan skrive til.
  .
 • Delta på et arrangement i Juvente regi: Her kan du delta på både lokale og sentrale aktiviteter. Sjekk ut aktivitetskalenderen for oversikt over hva som skjer framover. Dersom det ikke ligger noe ute kan du ta kontakt med lokallagsstyret. Kanskje kan dere finne på noe sammen?
  .
 • Skriv et innlegg til Motiv: Du kan for eksempel skrive om hva du liker med Juvente, hvorfor du ble medlem eller om interessene dine. Det er også hyggelig om du deler ditt beste Juvente-minne, en morsom historie eller skriver et debattinnlegg. Har du vervetips eller andre nyttige bidrag blir vi også kjempeglad. Les mer om Motiv her.
  .
 • Verv en venn (eller uvenn): Få en person mellom 12 og 26 år til å bli medlem organisasjonen. Informasjon om Juvente og gode grunner til hvorfor de skal bli medlem finner du på denne linken.
  .
 • Betalt medlemskontigenten for 2019: Enkelt og greit, 50 kr til Juvente. Lurer du på om du har betalt? Send en mail til juvente@juvente.no, så får du svar på om du har betalt og god eller hjelp til hvordan du gjør det.
  .
 • Skriv et takkebrev til kontoret eller Juventes sentralstyre: Her er kan du skrive om hvorfor du ble medlem, hvorfor du fortsatt er medlem eller hvorfor det er viktig for deg at Juvente finnes. Du kan også si “takk for at dere skaper et bra ungdomsmiljø og gode rusfrie møteplasser” eller noe annet hyggelig.
  .
 • Hør en episode av podcasten «La oss snakke om»: Søk opp podcasten vår på Spotify, iTunes eller SoundCloud og hør en episode.
  .
 • Delta på Skjenkekontroll eller stå på stand: Hør i medlemsgruppa på Facebook om noen skal ha skjenkekontroll. Eventuelt kan du få med deg minimum en under 16 år og en over 18 år, som er medlemmer av Juvente, og arrangere selv. Dersom du synes det er vanskelig å få til en skjenkekontroll kan du stå på stand. Du kan du enten arrangere din egen, eller bli med på en av standene som skal være på ulike ungdomsskoler i november og desember! Les mer om vervestand her eller ta kontakt med juvente@juvente.nofor mer informasjon.
  .
 • Gå med Juvente merch en hel dag på skole eller jobb: Ha på deg noe med synlig Juvente logo eller trykk på hele dagen, en dag du er på skole eller jobb (eventuelt fra 7-22). Send gjerne et bilde til sandra@juvente.no. Har du ikke Juvente merch? Sjekk ut Juventebutikken.
  .
 • Lik Juventes Facebook-side: https://www.facebook.com/juventenorge/
  .
 • Send en julehilsen til et Juvente-medlem: Send en melding med «god jul» og noen hyggelige ord til noen du vet er Juvente-medlem.
  .
 • Skriv et innlegg i FB-gruppa om hvorfor du er medlem: Skriv litt om hvorfor du er medlem i Juvente og del det i medlemsgruppa på facebook. Legg gjerne med noen koselige bilder fra aktiviteter du har vært på.
  .
 • Få en venn til å betale medlems-kontingenten sin: Spør vennene dine om de har betalt kontingenten sin. Denne kan du også gjøre sammen med verving av et nytt medlem.
  .
 • Signer Hvit Jul: Hvit jul er en nasjonal kampanje som drives av JubaJuvente og IOGT i Norge. Kampanjens mål er å få flere til å drikke alkoholfritt i julen, slik at barn og unge får feire jul med trygge og nærværende voksne. Klikk herfor å lese mer. Husk å ta bilde av skjermen når du har signert, slik at vi kan godkjenne når du skal hente ut premien.
  .
 • Vær frivillig for Hvit Jul: Det er mange måter å være frivillig for Hvit Jul. Du kan for eksempel stå på stand eller dele kampanjen med dine venner og følgere i sosiale medier. Les mer om mulighetene her.

Kontaktpersoner

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post

Christina Babington

Styremedlem
910 06 229
E-post