Vil du verve på rock mot rus?

, skrevet av Christina Babington

Vil du oppleve kule artister og nordnorsk natur mens du verver for verdens beste ungdomsorganisasjon? Juvente sender et verveteam til festivalen Rock Mot Rus på Andenes 3. - 5. april. Søk om å få bli med, reise og opphold ordner vi!

Hvorfor Rock mot rus?

Juvente har vært på Rock Mot Rus i flere år, og det er en kjempefin festival med mange potensielle Juventemedlemmer. Det er en rusfri ungdomsfestival, med både profesjonelle artister og bandkonkurranse.

Hva må jeg gjøre for å få være med?

En plass på verveteamet er åpent for alle medlemmer. Juvente fikser reise og opphold for alle på teamet, men vi forventer selvsagt at du gjør ditt beste på standen for å fortelle om Juvente og verve nye medlemmer. Vi velger fire personer som får være med sammen med gruppelederen vår. Send noen setninger til Christina, og fortell hvorfor akkurat du vil være med!

Du kan kontakte Christina på christina@juvente.no om du har flere spørsmål.

Kontaktpersoner

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post