Bli vinterverver!

, skrevet av Ida Braaten

Har du lyst til å bruke din vinterferie på å arrangere vervestands, aktiviteter og annet gøy for medlemmer og potensielle medlemmer?

Juvente søker etter Juventere som ønsker å bruke vinterferien på å reise rundt i Oslo og Bergen for å verve mange nye medlemmer. Planen er å blant annet besøke skoler og kjøpesentre. Dette er en flott mulighet til å lære mer om organisasjonen vår, samle opp masse børspoeng og ikke minst ha det gøy med både gamle og nye venner!

Arbeidstid:

Arbeidstiden vil for mange være i vinterferien. Vi har derfor valgt å dele det opp i to, for at flest mulig kan få muligheten til å være med. Dersom du er ledig begge ukene, er det mulig å søke om å få være med begge to. Det vil også være mulig å søke om enkelte dager, men søkere som kan en hel uke vil bli prioritert.

  • 17.– 22. februar – Bergen (Rett etter Juventeskolen)
  • 24.– 29. februar – Oslo

Arbeidsoppgaver:

  • Verve og skape aktivitet!
  • Legge en plan for stands- og aktiviteter i samarbeid med Juventekontoret.
  • Motivere og fremme verving i Juventes kanaler på sosiale medier.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er over gjennomsnittet glad i å møte nye mennesker, positiv innstilt og gira på å verve.

Du bør være mellom 15 og 25 år, og ha god kjennskap til organisasjonen. Det er fint hvis du har noe erfaring med å arrangere vervestands eller aktiviteter, men dette er ikke et krav.

Førerkort kl. B er en fordel, men ikke et krav.

Honorar

Stillingen gir reise, kost og losji i perioden. I tillegg får du et honorar på 1500 kroner per uke.

Søknad/Kontakt

Skriv en kort e-post med hvorfor du ønsker å være med, og hvilken uke du vil være med på innen 3. februar til christina@juvente.no