Spill og vær sosial med oss!

, skrevet av Juvente

Det meste er fortsatt stengt, men noe er åpent, nemlig Juventes discord og minecraft-server, og begge har plass til mange flere medlemmer.

Siden vi ikke får ha de vanlige arrangementene våre så håper vi DU vil være med å spille og skravle med oss fremover. Chat og server er åpen for alle medlemmer som har lyst til å være med. Du er selvsagt også velkommen selv om du ikke spiller Minecraft men bare vil chatte med andre Juventemedlemmer. Vi har mange forskjellige chatterom og det vil bli satt opp arrangementer. Juventes Discord-server er: https://discordapp.com/invite/5qvtYxn
Hvordan kommer jeg meg inn på Minecraft-serveren?:
1. Bli med i Juventes Discord Server (https://discordapp.com/invite/5qvtYxn)
2. Gå til tekstkanalen Minecraft-regler og les reglene nøye. Her vil du også finne linken til serveren.
3. Gå til tekstkanalen Whitelist og skriv inn Minecraftnavnet dette bruker vi til å gi deg tilgang til serveren. Når du har fått en tommel opp på navnet ditt har vi gitt deg tilgang. Husk det kan ta litt tid å gi deg tilgang.
4. Gå inn på Minecraft (nyeste versjon 1.15.2) og gå inn på Multi-player.
5. Trykk på knappen “Legg til Server” og skriv inn linken du fant på Discord.
6. Legg til serveren, trykk deg inn på serveren og voilá!

Håper vi ses!